Makelaar duurder segment

Heeft u een villa die u graag wilt verkopen? Wellicht heeft u een andere villa op het oog, of heeft u een andere reden om op zoek te gaan naar een koper voor uw villa. In een dergelijk geval is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Statig Wonen u te bieden heeft. Wij hebben veel ervaring met het verkopen van exclusieve woningen. Sterker nog: dit is onze specialiteit. Wij weten precies hoe wij een dergelijke woning het beste kunnen verkopen en welke kanalen daarbij het beste gebruikt kunnen worden. We staan daarbij altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Een makelaardij in een duurder segment

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Als makelaarskantoor in een duurder segment weten we als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Het is bijvoorbeeld zo dat het niet werkt om een woning alleen op Funda te verkopen. De doelgroep voor uw woning heeft over het algemeen een stille wens om een mooie woning als die van u te kopen. Wij zijn er zeer bedreven in om deze stille wens aan te wakkeren en er zo voor te zorgen dat mensen hun zinnen op uw huis zetten.

Contact opnemen met ons makelaarskantoor in een duurder segment

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat wij u allemaal te bieden hebben als makelaar voor een duurder segment. We gaan graag een keer met u om tafel zitten om de mogelijkheden voor uw woning met u door te nemen. U heeft jarenlang met veel plezier in uw villa gewoond, dan wilt u ook dat er bij het verkopen van uw woning grondig te werk wordt gegaan. Meer weten? Neem dan gewoon even een kijkje op de website van onze makelaardij voor het duurder segment.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758