Exclusieve makelaar Helmond

Bent u op zoek naar een woning in Helmond en omstreken? U heeft bijvoorbeeld een mooie villa zien staan in een buitenwijk van de stad, of heeft uw oog laten vallen op een bijzonder penthouse? Het kan natuurlijk ook dat u zelf de eigenaar bent van een landhuis, waar u altijd met plezier heeft gewoond, maar waarvan de tijd toch is gekomen om naar een nieuwe eigenaar te gaan uitkijken. Wat uw specifieke wensen op dit gebied ook zijn, wij helpen graag om uw wensen uit te laten komen. Bij Statig Wonen heeft u te maken met een specialist op het gebied van aankoop en verkoop van luxe woningen. Wij willen geen standaard rijtjeshuizen verkopen, wij gaan voor die woningen die tot het luxe segment gerekend mogen worden.

Een huis kopen of verkopen met een luxe makelaar voor Helmond

Indien u een villa, landhuis of penthouse wilt kopen in Helmond of een van de omliggende plaatsen, dan raden wij u van harte aan om contact op te nemen met ons. We hebben een ruim aanbod aan luxe woningen voor u klaarstaan in uw gewenste regio. We bekijken graag samen met u of hier een woning tussen staat die u aanspreekt. We geven u daarbij de informatie die nodig is om een goede beslissing te kunnen nemen. Daarna staan wij u bij als het op het bieden op de specifieke woning aankomt. U hoeft uw oordeel niet te vellen op basis van een paar foto’s op een website. Wij regelen als exclusieve makelaar voor Helmond en omstreken een hardcover brochure met duidelijke, grote kleurenfoto’s. Een speciale drone video geeft u dan ook een goede indruk van zowel de woning als de omgeving. De woning bezichtigen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Met een exclusieve makelaar voor Helmond een woning verkopen

Heeft u een luxe woning in Helmond waar u om wat voor reden dan ook afstand van wil doen? We gaan dan graag een keer met u om tafel zitten om te bekijken hoe we deze zo goed mogelijk voor u kunnen verkopen. We hebben een schat aan ervaring in huis op het gebied van de verkoop van woningen in het luxe segment. We nemen als makelaar voor Helmond graag al onze methodes om uw woning onder de aandacht te brengen van de juiste mensen eens met u door. We hebben een methode ontwikkeld om er voor te zorgen dat uw woning straks alleen maar wordt bezichtigd door mensen die bereid zijn uw prijs ervoor te betalen.

Contact: 040 – 78 78 758