Makelaar landhuis

Heeft u een landhuis dat u graag wilt verkopen? Dan is het goed om te realiseren dat u deze niet zomaar even verkoopt. Een enkele vermelding op Funda is over het algemeen niet de manier om een duurder huis aan een koper te helpen. Er moet een goed marketingplan opgezet worden dat u helpt bij de verkoop van uw huis. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij u bij Statig Wonen allemaal te bieden hebben. We hebben een makelaardij voor uw landhuis die veel ervaring heeft met de verkoop van duurdere woningen. Als u ons makelaarskantoor uw landhuis laat verkopen, dan zult u merken dat wij hierbij heel grondig te werk gaan.

Een makelaarskantoor voor uw landhuis inschakelen

Bij Statig Wonen hebben we veel ervaring met de verkoop van dure woningen. We hanteren daarbij een tactiek die anders is dan de manier waarop traditionele makelaarskantoren werken. We snappen namelijk als geen ander dat het geen nut heeft om uw woning alleen maar via Funda te verkopen. Over het algemeen hebben mensen die landhuizen en villa’s kopen hier alleen maar een stille behoefte toe. Dan is het goed om deze behoefte aan te wakkeren, bijvoorbeeld door uw woning te presenteren bij een lifestyle evenement. Wij zijn op een groot aantal van deze evenementen te vinden en hebben daarnaast ook een eigen magazine waarin wij uw woning onder de aandacht brengen.

Laat ons makelaarskantoor uw landhuis verkopen

Neem vandaag nog eens contact met ons op als u wilt dat onze makelaardij uw landhuis gaat verkopen. We hebben mensen in dienst die graag eens met u om tafel gaan zitten om de mogelijkheden met u door te nemen. Bij Statig Wonen werken mensen die veel ervaring hebben met het verkopen van uw woning en die deze expertise in willen zetten om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758