Makelaar luxe woningen

Bent u op zoek naar een makelaar in luxe woningen die ervaring heeft met de verkoop van duurdere woningen? Dan hoeft u niet meer verder te kijken. Bij Statig Wonen vindt u namelijk de expertise die nodig is om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de verkoop van luxe woningen en weten dan ook hoe dit het beste aangepakt kan worden. Funda is daarbij niet de beste plek om uw dure woning neer te zetten. Wij hebben een andere plan van aanpak, die veel beter functioneert dan wat een standaard makelaardij u over het algemeen aan kan bieden.

Het makelaarskantoor voor luxe woningen

Bij Statig Wonen hebben we een plan van aanpak ontwikkeld dat door de jaren heen zeer effectief is gebleken. We staan bijvoorbeeld regelmatig op lifestyle evenementen. De doelgroep voor uw huis is hier te vinden. Dit zijn mensen die een stille behoefte hebben om een mooie, dure woning te kopen en die dan door onze aanwezigheid getriggered worden om die stille behoefte om te zetten in een actieve behoefte. Hier gebruiken wij ook onze social media kanalen voor. Ook maken we minstens 1 keer per jaar een eigen magazine dat we verspreiden onder de mensen die interesse hebben in luxe woningen.

Aan de slag met een makelaar in luxe woningen

We raden u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. We hebben mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan met het verkopen van uw mooie, luxe huis. Samen met u gaan wij als makelaardij voor luxe woningen een plan opstellen dat moet leiden tot een goede verkoop van uw huis. Schroom dan ook niet om ons te bellen of te mailen als u serieus bent over uw wens om uw mooie huis te verkopen. We hebben als makelaarskantoor al vele luxe woningen weten te verkopen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758