Makelaar villa

Ben jij van plan om te gaan verhuizen? Wil je nu je mooie, luxe villa gaan verkopen? Dan is het verstandig om hier niet zomaar een makelaar voor in te schakelen. Bij Statig Wonen heb je te maken met makelaars die ervaren zijn in de verkoop van luxe villa’s. Wij hebben een plan de campagne opgesteld waarmee we ook uw woning zo goed mogelijk kunnen verkopen. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te nemen. Als onze makelaardij met uw villa aan de slag gaat, dan kunt u er op rekenen dat deze prima in de markt wordt gezet.

Het makelaarskantoor voor uw villa

Bij Statig Wonen weten we dat je een paar stapjes extra moet nemen om een luxe villa te kunnen verkopen. Het werkt niet om je villa alleen maar op Funda te zetten en dan te wachten tot er kopers komen. Wij hebben ervaring met het verkopen van woningen en gaan hier dan ook graag mee aan de slag voor u. Zo staan wij regelmatig op lifestyle evenementen, waar mensen komen die interesse kunnen hebben in uw woning. We hebben door de jaren heen gemerkt dat mensen die luxe woningen kopen hier over het algemeen alleen maar een stille behoefte voor hebben. Wij zorgen ervoor dat deze behoefte wordt wakkergeschud.

Met ons makelaarskantoor uw villa verkopen?

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. We staan klaar om met u om tafel te gaan en eens te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We maken samen met u een marketingplan dat helemaal op uw woning is afgestemd. Wij zorgen ervoor dat kopers goede informatie krijgen die hen helpt om de keuze te maken voor uw woning. Meer weten over wat wij als makelaardij voor uw villa kunnen betekenen? U kunt altijd even met ons bellen of mailen om uw vragen hieromtrent aan ons te stellen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758