Vestigingen

Perry Jacobs heeft als ondernemer reeds diverse makelaarskantoren succesvol opgezet en kent daardoor de regio Zuidoost Brabant als geen ander. Tevens is hij samen met Boudewijn Trieling de oprichter van Statig Wonen® makelaars.

Kenneth Verstralen is naast gecertificeerd makelaar onze acquisiteur en evenementenmanager, hij beschikt over een uitgebreide kennis van de Eindhovense vastgoedmarkt en heeft een enorm netwerk binnen onze doelgroep.

Boudewijn Trieling is een vastgoedspecialist én heeft op het gebied van marketing creatieve oplossingen om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Zijn adviezen zijn vaak een succes gebleken.

Anke Raaijmakers is office manager en vaak het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Zij verzorgd de gehele binnendienst op buitengewone wijze en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Danielle Hartog is makelaar in het Hollandse Plassengebied in de driehoek Loosdrecht – Amstelveen – Nieuwkoop en kent deze prachtige regio goed. Ze is een ware netwerker. Haar ervaring in het bedrijfsleven is een sterke toevoeging voor onze doelgroep.

Janneke Stabèl is al meer dan 10 jaar makelaar met ervaring in zowel binnen- als buitenland. Samen met haar broer Tom Stabèl biedenen zij de regio Vught-Oisterwijk op unieke wijze.

Tom Stabèl heeft alvorens hij Statig Wonen® makelaar werd veel ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren in de regio waardoor hij een brede kennis heeft van dit gebied. Samen met zijn zus Janneke Stabèl bedienen zij de regio Vught-Oisterwijk op unieke wijze.

Stefan Bijlsma is te typeren als actief en ondernemend met een voorliefde voor vastgoed. Hij is reeds jaren bekend als Register Makelaar in de regio Amstelveen – Amsterdam. Hij geniet van de omgang met klanten, vernieuwingen binnen de makelaardij en het vastgoed en haalt veel plezier uit zakelijke relaties en diverse vriendschappen. Stefan is een sporty guy, hij houdt van fitnessen en is wekelijks terug te zien in het heren-1 hockey team.

Voor een adviesgesprek met één van onze makelaars kunt u telefonisch contact opnemen:
Vestiging Eindhoven +31 (0)40-7878758 / Vestiging Laarbeek +31 (0)40-7878758
Vestiging Loosdrecht +31 (0)20-7871338 Vestiging Oisterwijk +31 (0)13-7810008
Vestiging Amstelveen/Amsterdam +31 (0)20-2090420

Perry Jacobs

Perry Jacobs

Directeur vestiging Laarbeek
Kenneth Verstralen

Kenneth Verstralen

Directeur vestiging Eindhoven
Boudewijn Trieling

Boudewijn Trieling

Directeur vestiging Laarbeek
Anke Raaijmakers

Anke Raaijmakers

Office manager
Danielle Hartog

Danielle Hartog

Makelaar omgeving Loosdrecht
Tom Stabèl

Tom Stabèl

Makelaar omgeving Oisterwijk
Janneke Stabèl

Janneke Stabèl

Makelaar omgeving Oisterwijk
Stefan Bijlsma

Stefan Bijlsma

Directeur vestiging Amstelveen - omgeving Amsterdam