Vestigingen

Perry Jacobs heeft als ondernemer reeds diverse makelaarskantoren succesvol opgezet en kent daardoor de regio Zuidoost Brabant als geen ander. Tevens is hij samen met Boudewijn Trieling de oprichter van Statig Wonen® makelaars.

Kenneth Verstralen is naast gecertificeerd makelaar onze acquisiteur en evenementenmanager, hij beschikt over een uitgebreide kennis van de Eindhovense vastgoedmarkt en heeft een enorm netwerk binnen onze doelgroep.

Boudewijn Trieling is een vastgoedspecialist én heeft op het gebied van marketing creatieve oplossingen om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Zijn adviezen zijn vaak een succes gebleken.

Anke Raaijmakers is office manager en vaak het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Zij verzorgd de gehele binnendienst op buitengewone wijze en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Danielle Hartog is makelaar in het Hollandse Plassengebied in de driehoek Loosdrecht – Amstelveen – Nieuwkoop en kent deze prachtige regio goed. Haar kantoor is gelegen te Loosdrecht. Ze is een ware netwerker. Haar ervaring in het bedrijfsleven is een sterke toevoeging voor onze doelgroep.

Janneke Stabèl is al meer dan 10 jaar makelaar met ervaring in zowel binnen- als buitenland. Samen met haar broer Tom Stabèl hebben zij een boutique makelaarskantoor in het centrum van Oisterwijk van waaruit zij de regio Vught-Oisterwijk op unieke wijze bedienen.

Tom Stabèl heeft alvorens hij Statig Wonen® makelaar werd veel ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren in de regio waardoor hij een brede kennis heeft van dit gebied. Samen met zijn zus Janneke Stabèl hebben zij een boutique makelaarskantoor in het centrum van Oisterwijk van waaruit zij de regio Vught-Oisterwijk op unieke wijze bedienen.

Voor een adviesgesprek met één van onze makelaars kunt u telefonisch contact opnemen:
Vestiging Eindhoven +31 (0)40-7878758 / Vestiging Laarbeek +31 (0)40-7878758
Vestiging Loosdrecht +31 (0)20-7871338 Vestiging Oisterwijk +31 (0)13-7810008

Perry Jacobs

Perry Jacobs

Directeur vestiging Laarbeek
Kenneth Verstralen

Kenneth Verstralen

Directeur vestiging Eindhoven
Boudewijn Trieling

Boudewijn Trieling

Directeur vestiging Laarbeek
Anke Raaijmakers

Anke Raaijmakers

Office manager
Danielle Hartog

Danielle Hartog

Directeur vestiging Loosdrecht
Tom Stabèl

Tom Stabèl

Directeur vestiging Oisterwijk
Janneke Stabèl

Janneke Stabèl

Directeur vestiging Oisterwijk