Vestigingen

Perry Jacobs is al vele jaren makelaar en kent de regio Zuidoost Brabant als geen ander. Als ondernemer heeft hij reeds diverse makelaarskantoren succesvol opgezet.

Kenneth Verstralen is onze acquisiteur en evenementenmanager, hij beschikt over een bijzondere kennis van de Eindhovense vastgoedmarkt en heeft een enorm netwerk binnen onze doelgroep.

Boudewijn Trieling is dé specialist op het gebied van marketing en creatieve oplossingen om de verkoopbaarheid van uw woning te vergroten. Zijn adviezen zijn vaak een succes gebleken.

Danielle Hartog is makelaar in de regio Amstelveen en zij kent deze prachtige omgeving goed. Ze is een ware netwerker. Haar ervaring in het bedrijfsleven is een sterke toevoeging voor onze doelgroep.

Anke Raaijmakers is vaak het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en is onze steun en toeverlaat voor de gehele binnendienst.

Jazzlynn Koene is onze nieuwste aanwinst, gespecialiseerd in marketing en social media en een zeer goede aanvulling vanwege haar serviceniveau en klantgerichtheid.

Voor een adviesgesprek met één van onze makelaars kunt u telefonisch contact opnemen:
Vestiging Eindhoven +31 (0)40-7878758 / Vestiging Beek en Donk +31 (0)40-7878758
Vestiging Amstelveen +31 (0)20-7871338

Perry Jacobs

Perry Jacobs

Directeur vestiging Beek en Donk
Kenneth Verstralen

Kenneth Verstralen

Directeur vestiging Eindhoven
Boudewijn Trieling

Boudewijn Trieling

Directeur vestiging Beek en Donk
Danielle Hartog

Danielle Hartog

Directeur vestiging Amstelveen
Anke Raaijmakers

Anke Raaijmakers

Office manager
Jazzlynn Koene

Jazzlynn Koene

Front office medewerkster