Villa

Ardennenlaan 13

Son En Breugel

€ 1.250.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen2 EnergielabelD

  • Kantoor/praktijk
  • Jacuzzi
  • Vijver
  • Speelkamer

Beschrijving

Eigentijdse en karakteristieke villa op een gewaardeerde locatie in Son. In de directe nabijheid van het natuurreservaat Oud Meer, onderdeel van de De Sonse Heide, treft u deze volumineuze en in moderne stijl gebouwde villa. Het comfortabel en ruim bemeten perceel ligt aan een rustige straat in een van de bosrijke en kindvriendelijke villa-wijken van Son. De golfclub, de tennis- en hockeyvelden bevinden zich slechts op een steenworp afstand evenals winkelvoorzieningen, scholen en de directe aansluiting op de A50 en A2.

Het huis heeft van voren een ingetogen karakter, echter eenmaal binnen is het een openbaring van ruimte waarbij de volledig privacy biedende tuin en het zicht op het guesthouse annex wellness-center in cottage stijl direct in het oog springt. De diverse ruimten op de begane grond waaronder het kantoor, de lounge en de leefkeuken zijn harmonieus in een open structuur met elkaar verbonden. Optisch blijven de ruimten echter gescheiden. Mede hierdoor is deze residentie uitermate geschikt als instapklaar familiehuis.

Parterre:

Via een voorportaal is de centrale hal te bereiken. Opvallend hierin is de geheel vernieuwde vloerafwerking in visgraat motief die eveneens in de keuken terug te vinden is. De onlangs gerenoveerde keukeninrichting, welke is geleverd door Aswa en met werkbladen van Arduin completeren het geheel. Natuurlijk ontbreken zaken als een Miele opstelling met twee ovens, twee vriezers, een koffiemachine en twee koelkasten hierin niet. Tevens is de vloer in de gehele keuken onlangs geheel vernieuwd met een fraai visgraat motief.

De L-vormige living is enerzijds verbonden met het geairconditioneerd kantoor en anderzijds met de lounge, ieder gehuisvest in een “open” serre. De haardpartij in de maatwerkkast staat in het hart van de living. Door de vele glaspartijen is er bovengemiddeld veel daglichttoetreding.

De dubbele garage met elektrisch bedienbare sectionaal-deuren is bereikbaar via de garderobe naast de centrale hal en via een aparte zijdeur. In de garage bevindt zich een bijkeuken met aansluitingen voor extra wasmachine/droger.

Eerste etage:

De eerste etage is opgedeeld in twee vleugels. Een daarvan ligt aan de achterzijde met een master bedroom die is voorzien van een airconditioning en in open verbinding staat met de kleedkamer en ook toegang geeft tot het balkon. De grote badkamer is voorzien van alle comfort en het toilet is separaat bereikbaar vanaf de overloop waar eveneens een 2e slaapkamer is gelegen. De ruim bemeten overloop van de tweede vleugel bevat diverse inbouwkasten, een zeer grote 3e slaapkamer en een kleinere extra badkamer.

Tweede etage:

De opgang naar de tweede etage bevindt zich achter een deur. Via deze vaste trap kan de grote open zolder met veel daglicht worden betreden die ideaal te gebruiken is als extra slaapkamer, fitness ruimte of atelier.

Exterieur:

Het perceel is aan de achterzijde volledig omheind en uitgerust met een complete beveiligingsinstallatie, inclusief videocamera’s. Vanaf het terras dat gedeeltelijk omarmd wordt door de strak gestileerde vijverpartij en voorzien is van terrasverwarmers, wordt duidelijk dat de tuin veel privacy biedt. Verder is tuin geheel rondom voorzien van tuinverlichting, een beregeningsinstallatie, een drainagesysteem. Het gastenverblijf is thans in gebruik als wellness met jacuzzi, gebouwd in Cottage stijl en opgetrokken uit voornamelijk eikenhout waarbij traditionele pen-gat-verbindingen zijn gebruikt. Tezamen met de vloer, uitgevoerd in Belgisch hardsteen en de openhaard geven het geheel een warm en familiair karakter. Zaken als een keuken met Boretti grill, volledige moderne doucheruimte maken de cottage volledig zelfvoorzienend en daarmee voor vele doeleinden geschikt.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Onlangs is de keuken gerenoveerd en zijn er nieuwe vloeren in zowel de keuken als de entree gelegd;
• Woning is voorzien van alarminstallatie en camerabewaking;
• De hoofdslaapkamer en de studeerkamer zijn voorzien van airconditioning;
• Fraai vrijstaande wellnessruimte, welke ook geschikt is als gastenverblijf;
• De achtertuin biedt 100% privacy en is uitstekend op de zonzijde gesitueerd;
• Son en Breugel is een dorp met vele voorzieningen en goed gesitueerd ten opzichte van Eindhoven en de uitvalswegen (A50/A2);
• Woon oppervlakte: (inclusief gastenverblijf / wellness) 388 m²;
• Inhoud (inclusief gastenverblijf / wellness) ca. 1.473 m³;
• Iedere bieding is onderhevig aan gunning van de eigenaar.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak