Villa

Biot

Alpes-Maritimes

€ 2.650.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Badkamers4 Slaapkamers5

  • Zwembad

Beschrijving

BIOT – Vlakbij Valbonne, ruime villa met een luxueus gerenoveerd modern interieur

 

Ideaal gelegen in een luxe villawijk, tussen de dorpen Valbonne en Biot, een gerenoveerde villa met luxueus modern interieur. Gelegen op een prachtig bebost perceel van 4.200 m², grotendeels vlak, biedt het ongeveer 280 m² woonruimte, compleet met een groot zwembad en een elegant teakdek.

De villa is licht en perfect gelegen en bestaat uit een grote entree, een woonkamer met kathedraalplafond en open haard, een eetkamer, een tv-lounge, een volledig uitgeruste moderne keuken, een bijkeuken, 4 slaapkamers met eigen badkamer, waaronder een master suite, een kantoor (of slaapkamer), een wijnkelder en diverse bijgebouwen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en een carport.

Comfortabel en gemakkelijk leefbaar, dit huis is ideaal als hoofd- of tweede woning.

Gemakkelijke toegang tot Sophia-Antipolis en de Mouratoglou Tennis Academy, en slechts 25 minuten rijden van het vliegveld van Nice.

Makelaarskosten zijn voor rekening van de verkoper.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak