Villa

de Bontstraat 10

Son En Breugel

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers1 Slaapkamers3 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen3 EnergielabelE

  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Vijver
  • Speelkamer
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Een uitzonderlijk royaal landhuis met veel grandeur, gelegen op een groenrijk en glooiend perceel met schitterende parkachtige tuin waarin ultieme rust, ruimte en privacy uitblinken. Deze woning biedt een fantastische uitkijk vanuit zowel de eetkamer, woonkamer en diverse slaapkamers naar het fraaie perceel rondom en harmoniseert optimaal met de natuur in de omgeving. De vele slaapkamers en oprijlaan naar de ruime inpandige garage maken dit object uniek in zijn soort, deze woning met recht een familiehuis te noemen! De ligging is ideaal, op een rustige plek, maar toch op enkele loopminuten afstand van het dorpscentrum van Son en Breugel aan het 17 Septemberplein met alle dagelijkse voorzieningen. Verder zijn de heerlijke Sonse bossen ook op enkele wandelminuten gelegen.

Door de ligging van de woning nabij de uitvalswegen, rijdt u binnen 5 minuten op de snelwegen A2, A58 en A50 naar Den Bosch/Maastricht, Tilburg en Nijmegen. Het NS-station in Eindhoven is op 15 autominuten gelegen en binnen 30 minuten per bus te bereiken. Op loopafstand is er de bushalte aan het Raadhuisplein gelegen. Op circa 12 autominuten zijn zowel het vliegveld Eindhoven als de Internationale School te bereiken.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Stijlvolle bosvilla voorzien van authentieke elementen;
• Ruim perceel van 950 m² op het Westen gelegen;
• De villa is voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer;
• Veel privacy en toch op enkele minuten van het centrum van Son en Breugel;
• Waanzinnige rustige en privacy biedende locatie;
• Koper dient rekening te houden met moderniserings/renovatiekosten.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak