Villa

Grimaud

€ 1.995.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Badkamers3 Slaapkamers4

  • Zwembad

Beschrijving

Deze mooie hedendaagse woning van 160 m², welke gebouwd is op 1250 m² grond, is ideaal gelegen op enkele minuten van de stranden en het dorp Grimaud aan de Golf van Saint-Tropez.

De villa is in 2021 gebouwd en heeft dus een super energie label.

Vanuit de ruime woonkamer loopt u door naar het terras met een prachtig overloopzwembad.

Verder een volledig uitgeruste open keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers.

Een garage en meerdere parkeerplaatsen.

Elektrische poort, alarm met digicode, automatische besproeiing voor de tuin.

Hoogwaardige afwerkingen, een juweeltje!

Energie label: A (65) en gas uitstoot: A (2)

De gemiddelde uitgave van energie ligt tussen €560 en €820 per jaar.

Makelaarskosten worden betaald door verkoper.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak