Villa

Hugo Thijssensplein 26

Beek En Donk

€ 725.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelC

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

EEN WONING MET VEEL BRUIKBARE WOONVIERKANTE METERS DIE U BESLIST VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN!

Een uitzonderlijke royale gezinsvilla, gelegen in een prachtige en lommerrijke woonwijk aan het Hugo Thijssensplein in Beek en Donk, een omgeving met ultieme rust, ruimte en privacy. Een slaapkamer en badkamer op de parterre maken dit object uniek in zijn soort en hierdoor is deze woning met recht een levensloopbestendige woning te noemen. Alle leefruimtes zijn functioneel en zeer ruim van opzet, waarbij een kantoor/praktijkruimte aan huis gemakkelijk te realiseren is. Deze woning biedt een fantastische uitkijk vanuit zowel de woonkamer, de keuken en diverse slaapkamers naar het fraaie en groenrijke perceel rondom de villa. De villa bevindt zich op loopafstand van het winkelplein en binnen enkele stappen bevindt u zich op de groene en rustige IJsbaanlaan welke toegang biedt naar het gezellige dorpsleven. De ligging aan dit verkeersluwe woonplein maakt deze locatie erg geliefd voor gezinnen met kinderen en voor degenen die houden van ruimte en privacy.

De geografische ligging is meer dan goed te noemen, bijvoorbeeld de verbinding naar de A50 (Den Bosch – Eindhoven) is in ongeveer 10 minuten bereikbaar, terwijl ook een winkelplein “Het Heuvelplein”, diverse scholen, sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• In degelijke stijl gebouwde villa met slaapkamer en badkamer begane grond waardoor deze woning levensloopbestendig is;
• Ruim perceel op het zuiden gelegen in zeer gewilde woonwijk;
• De villa is voorzien van 4 zeer royale slaapkamers en 2 badkamers;
• Veel privacy, rust en kalmte en toch op enkele minuten van het centrum;
• Gesitueerd op een rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer;
• Fijne ligging met alle voorzieningen in de directe omgeving en een uitstekende geografische ligging op 10 autominuten van Helmond, 20 autominuten van Eindhoven en 25 autominuten van Den Bosch;
• Waanzinnige rustige en privacy biedende locatie!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak