Villa

President Rooseveltlaan 6

Helmond

€ 1.495.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers13 Badkamers2 Slaapkamers6 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen3 EnergielabelC

  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Op magnifieke locatie ligt deze karakteristieke en markante stadsvilla, gelegen nabij het wandelpark “de Warande” te Helmond. Door de fraaie voorgevel, de ruime etages en de authentieke details aan de binnen- en buitenzijde is dit met recht een uiterst bijzondere woning te noemen. Deze villa telt o.a. 6 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een moderne woonkeuken en een uitzonderlijk royale achtertuin. Het privacy biedende perceel is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Helmond en het Elkerliek Ziekenhuis.

Villawijk “Warande” is één van de meest gewilde woonlocaties van Helmond en een geweldige plek om te wonen! Ervaar de oase van rust en toch op loopafstand van het centrum en in de onmiddellijke nabijheid van diverse winkels, scholen, hockeyclub, Golfbaan en openbaar vervoer. Hier woont u tegen het stadscentrum en toch omringd door een fraaie groenrijke omgeving, niet alleen door het prachtige nabijgelegen park maar ook door de ruime tuin met zijn karaktervolle oude bomen. Deze gunstige locatie ligt op slechts 10 autominuten van Eindhoven via de A270 en 10 autominuten van de A-67 Venlo-Eindhoven.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Stijlvolle markante villa voorzien van vele authentieke elementen;
• Ruim perceel (1.619 m²) ideaal nabij stadscentrum gelegen;
• De woning is voorzien van een alarminstallatie;
• De villa is voorzien van 6 slaapkamers en 2 badkamers;
• Een ideale en royale gezinswoning;
• Volledig omheind perceel met toegangspoort;
• De woning is voorzien van 16 zonnepanelen;
• Een overvloed aan privacy middenin het centrum;
• Deze woning straalt zeer veel charme, warmte en karakter uit.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak