Woonboerderij verkopen

Heeft u een woonboerderij die u verkopen wilt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Statig Wonen allemaal te bieden hebben. We hebben een makelaardij die is gespecialiseerd op het gebied van de verkoop van villa’s, landhuizen, woonboerderijen en andere luxe woningen. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u hier meer over wilt weten of als u vragen mocht hebben over de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben.

U zoekt voor uw woonboerderij een verkoopmakelaar?

Uw woonboerderij door onze verkoopmakelaardij onder de aandacht laten brengen is altijd een goed idee. Wij hebben hier namelijk veel ervaring mee. Zo weten wij dat een woonboerderij verkopen een andere aanpak vereist dan de verkoop van een standaard woning. Mensen die een dergelijke woning willen kopen, hebben hier over het algemeen namelijk een stille behoefte toe. Dit zijn geen mensen die op Funda naar een woning gaan zitten speuren. Maar als ze op een dag een mooie woning tegenkomen die hen aanspreekt, dan zullen ze zeker hun interesse kenbaar maken. Wij zorgen er voor dat die interesse wordt aangewakkerd.

Voor de verkoop van uw woonboerderij ons als verkoopmakelaar inschakelen

We vinden het belangrijk om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Om er voor te zorgen dat mensen weten dat uw woning te koop staat en dat ze ook eens bij u kunnen komen kijken. We komen dan ook graag bij u langs om samen met u een goed marketingplan op te stellen. Dit stellen wij dusdanig op dat het verkopen van uw woning snel en soepel verloopt. Neem vandaag nog eens contact met ons op als u vragen heeft over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758