Woonhuis met paardenstal

Bent u op zoek naar een woonhuis met paardenstal? Is uw droom om bij uw huis ook paarden te kunnen houden? Neem dan vandaag nog contact op met Statig Wonen. We hebben vele jaren ervaring met verkoop en aankoop van luxe woningen en daar hoort de woning van uw dromen natuurlijk ook bij. Dat mooie woonhuis met rijbak staat al op u te wachten, wij helpen u om deze woning te vinden! We hebben ons als makelaardij exclusief gericht op woningen in het hogere segment. Dit is een groep woningen waar een andere aanpak bij is vereist dan bij gewone woningen.

Zoekt u een woonhuis met paardenwei?

We hebben door de jaren heen wel doorgekregen dat geen wens te gek is. Dat woonhuis met die paardenstal hebben wij dan ook waarschijnlijk wel voor u in het aanbod klaarstaan. Neem eens een kijkje bij ons als u meer wilt weten over deze woningen. Daar kunt u natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. Statig Wonen is de specialist op het gebied van alles wat met luxe woningen te maken heeft. Schroom niet om eens een kijkje te komen nemen op onze website en hier te zien wat wij allemaal voor woningen voor u klaar hebben staan.

Een woonhuis met rijbak aanschaffen

Voor paardenliefhebbers hebben wij een groot aantal mooie woningen in het assortiment staan. Neem eens contact met ons op als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We helpen u niet alleen maar bij de onderhandelingen voor de prijs van uw nieuwe huis, maar gaan ook graag samen met u bekijken of het huis bouwkundig wel helemaal in orde is. Zo weet u zeker dat u straks in een huis woont waar u echt optimaal kunt genieten van het leven, samen met uw paarden!

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758