Luxe makelaar

Bent u op zoek naar een makelaar die u kan helpen bij de verkoop van uw luxe woning? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Statig Wonen. Wij richten ons exclusief op de verkoop van duurdere woningen en willen u hierbij zo goed mogelijk ondersteunen. Wij denken niet dat het werkt om een villa alleen maar op Funda te zetten, aangezien mensen die op zoek zijn naar een villa hier vaak onderbewust naar op zoek zijn. Vandaar dat wij naast Funda allerhande andere kanalen gebruiken om uw woning onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

De luxe makelaardij voor de verkoop van uw villa

Ons luxe makelaarskantoor is gespecialiseerd op het gebied van de verkoop van luxe woningen. Als u een woning in een niche markt wilt verkopen, dan is het heel belangrijk om hier ook een speciale aanpak bij te gebruiken. Het is geen doelgroep die zich heel eenvoudig laat bereiken, waarbij deze mensen ook op speciale wijze willen worden bediend. Wij hebben hier veel ervaring mee en zorgen er dan ook voor dat uw villa zo goed mogelijk onder de aandacht wordt gebracht. Dit doen wij onder andere via een eigen magazine, social media en onze aanwezigheid op toonaangevende lifestyle evenementen.

Meer weten over ons luxe makelaarskantoor

Neem vandaag nog contact op met onze luxe makelaar als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We staan klaar om u te helpen bij de verkoop van uw woning. We hebben als luxe makelaar wel gezien dat mensen die luxe villa’s kopen hier vaak niet actief naar op zoek zijn. Doordat wij uw woning op een originele en aansprekende manier onder de aandacht brengen komt deze behoefte bij mensen dan toch vaak naar boven. De mogelijkheden op dit gebied nemen we graag een keer met u door. Onze luxe makelaardij staat al vele jaren klaar voor onze klanten.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758