Exclusieve makelaar Abcoude

Bent u woonachtig in Abcoude en woont u hier in een exclusieve woning? Wellicht heeft u dan plannen om te gaan verhuizen. U heeft dan een makelaar in Abcoude nodig die weet hoe er omgegaan moet worden met de verkoop van een duurdere woning. Dit gaat verder dan een pagina op Funda. Mensen die een luxe woning kopen willen uitgebreide informatie krijgen over de woning en helemaal op de hoogte zijn van wat zij hiervan kunnen verwachten. Bij Statig Wonen hebben we veel ervaring met het onder de aandacht brengen en verkopen van exclusieve woningen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en onze unieke methode met ons door te nemen.

De luxe makelaar voor Abcoude

Als u de keuze maakt om Statig Wonen als exclusieve makelaar voor Abcoude en omstreken in te zetten, dan gaan we om te beginnen eens met u om tafel zitten. We stellen dan samen met u een plan op om ervoor te zorgen dat mensen op de hoogte zijn dat u uw woning wilt gaan verkopen. We hebben hier onze eigen methode voor. Zo maken we een luxe brochure van uw woning, met een harde cover en een groot aantal mooie foto’s van uw woning. We maken met een drone een professionele video van uw woning, en zorgen dat uw huis naast Funda ook op een aantal exclusieve huizensites te staan komt.

U zoekt een exclusieve makelaar voor Abcoude?

Statig Wonen is de luxe makelaar voor Abcoude die klaarstaat om uw woning te verkopen. We staan regelmatig op exclusieve evenementen, waar we uw woning onder de aandacht brengen. Daarnaast sponsoren we meerdere hockeyclubs in uw regio en gebruiken we ook andere manieren om uw woning het juiste publiek te geven. We vinden het belangrijk dat uw woning goed wordt verkocht, tegen een prijs waar u tevreden mee kunt zijn.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338