Exclusieve makelaar Amstelveen

Bent u op zoek naar een exclusieve makelaar voor Amstelveen en omstreken? Heeft u een luxe woning die u wilt verkopen, of wilt u juist in een luxe woning in deze regio gaan wonen? Bij Statig Wonen bent u dan aan het juiste adres. We hebben namelijk mensen in dienst die vele jaren ervaring hebben met het aankopen en verkopen van woningen. Als exclusieve makelaar voor Amstelveen hebben we een uniek concept ontwikkeld waarmee we ervoor zorgen dat uw woning op een goede manier onder de aandacht wordt gebracht bij uw doelgroep. We vertellen u hier graag meer over.

U zoekt een luxe makelaar voor Amstelveen?

Als exclusieve makelaar voor Amstelveen en omstreken hebben we door de jaren heen een eigen, uniek concept ontwikkeld. We zullen een aantal punten van dit concept even toelichten. Zo maken we voor elke woning die wij verkopen een zeer luxe brochure. Dit is een hardcover brochure met een groot aantal professionele foto’s en plattegronden. Hiermee krijgen potentiële kopers een goed beeld van uw woning, of kunt u zelf een mooie indruk krijgen van de woning die u wilt kopen. Daarbij maken we ook altijd een professionele Engelse vertaling van de tekst. We maken voor u een drone film van de woning en adverteren deze online op een groot aantal platformen.

De luxe makelaar voor Amstelveen

Als luxe makelaar voor Amstelveen gaan we nog verder. Zo maken we ook elk jaar ons Statig Wonen magazine dat we onder ons exclusieve klantenbestand verspreiden. Daarbij zijn we actief met de sponsoring van hockeyclubs in uw regio, maar zijn we ook aanwezig bij een breed scala aan evenementen. Denk hierbij aan hippische evenementen, maar ook autorally’s en beurzen. We hebben toegang tot een breed netwerk aan potentiële kopers, zowel in binnen- als buitenland. Wilt u ons inschakelen als exclusieve makelaar voor Amstelveen? Dan horen we graag van u!

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338