Exclusieve makelaar Bakel

U bent op zoek naar een mooie, exclusieve woning in het prachtige Bakel? Of heeft u hier een woning en is de tijd gekomen om deze te verkopen? Bij Statig Wonen weten we dan als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Wij kennen als makelaar voor Bakel en omstreken de markt in uw regio en helpen u graag om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen, of juist een luxe woning aan te schaffen tegen een eerlijke prijs. Wij werken exclusief in het hogere segment, aangezien dit een niche is waar weer hele andere zaken bij om de hoek komen kijken dan bij aankoop en verkoop van normale woningen. We hebben hiervoor zelf een ontwikkeld waarmee we aankoop en verkoop van speciale woningen mogelijk maken.

Samenwerken met een exclusieve makelaar in Bakel

Als u uw oog heeft laten vallen op een mooie villa of landhuis in Bakel en omgeving, dan horen wij graag van u. Dit is een regio waar dit soort woningen volop te vinden is. U bent altijd welkom om bij ons een kijkje te nemen in het assortiment om te zien wat wij op dit gebied voor u klaar hebben staan. Indien u een dergelijke woning vindt, geven wij u hier graag alle informatie over die u maar nodig heeft. We werken daarbij niet alleen maar met een website waar een paar foto’s op staan. Bij onze makelaar voor Bakel krijgt u bijvoorbeeld een zeer luxe brochure, vol met foto’s en informatie over de woning waar u uw oog op hebt laten vallen. Ook een dronevideo behoort tot de informatie die wij u te bieden hebben, waarnaast u natuurlijk altijd bij ons terecht kunt voor meer informatie.

Een villa verkopen met een exclusieve makelaar voor Bakel

Is het na jarenlang met plezier in uw villa woning tijd voor wat anders? Wellicht wilt u kleiner wonen of heeft u iets anders gezien waar u uw hart aan heeft verpand. We raden u dan van harte aan om hiervoor ook bij ons langs te komen. Wij gaan dan namelijk samen met u bekijken hoe wij uw woning zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten. Met onder andere een hardcover brochure, volop kleurenfoto’s, waarmee geïnteresseerden gelijk een mooi beeld krijgen van uw huis. We nemen alle mogelijke manier om uw woning te verkopen graag een keer met u door in een persoonlijk gesprek.

Contact: 040 – 78 78 758