Exclusieve makelaar Berkel-Enschot

Bent u na vele jaren gelukkig wonen in uw villa, landhuis of penthouse, tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe stap? Dan is het natuurlijk zaak om uw huidige woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Dat is niet eenvoudig. Het is bij standaard woningen al niet eenvoudig om een huis aan een nieuwe eigenaar te helpen, laat staan bij een huis waar een flink visitekaartje aan hangt. We raden u dan ook aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Statig Wonen. Als exclusieve makelaar voor Berkel-Enschot richten wij ons louter op woningen in het hogere segment. We hebben als makelaar voor Berkel-Enschot dan ook veel ervaring op dit gebied.

Zoekt u een luxe makelaar in Berkel-Enschot?

Indien u een makelaar in Berkel-Enschot zoekt, raden wij u aan om snel een afspraak met ons te maken. Bij ons vindt u een stappenplan dat helemaal op maat wordt afgestemd op uw woning. We maken hierbij gebruik van een groot aantal verschillende vormen van promotie. Zo zijn wij zeer actief op luxe lifestyle evenementen, waar de doelgroep voor uw woning uiteraard rondloopt. Wij treffen hier vaak mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe woning, maar die wel getriggered kunnen worden als ze een mooi huis zien. Ook hebben wij een eigen magazine waar we woningen extra mee in het zonnetje zetten.

Neem contact op met de exclusieve makelaar voor Berkel-Enschot

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vertellen u dan meer over de manier waarop wij woningen in de markt zetten. U kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij op onze website voor u klaar hebben staan. Bekijk bijvoorbeeld eens de overige woningen die wij als luxe makelaar voor Berkel-Enschot allemaal in ons aanbod onder de aandacht brengen.

Contact:

Mail: oisterwijk@statigwonen.nl. Telefoonnummer:013-7810008