Makelaar exclusieve huizen

Bent u op zoek naar een makelaar die exclusieve huizen als specialiteit heeft? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Statig Wonen vindt u namelijk de expertise waar u naar op zoek bent. Wij hebben mensen in dienst die als geen ander weten hoe er het beste met de verkoop van uw woning omgegaan kan worden. Wij stellen samen met u een gedegen plan op om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Als makelaar voor exclusieve huizen weten we als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Over het algemeen hebben mensen die een exclusief huis willen kopen hier slechts een stille behoefte voor. Wij helpen u om deze stille behoefte eens goed wakker te schudden.

De makelaardij voor exclusieve huizen

Bij Statig Wonen bent u aan het juiste adres voor expertise op het gebied van alles wat met dure woningen te maken heeft. We komen graag een keer bij u langs om uw mooie huis eens te bekijken en te zien wat voor mogelijkheden we hier allemaal mee hebben. Als makelaarskantoor voor exclusieve huizen weten we dat het geen nut heeft om uw woning alleen op Funda te zetten. De doelgroep voor deze huizen is namelijk over het algemeen niet op Funda te vinden. We staan vaak op lifestyle evenementen waar uw doelgroep te vinden is en hebben ook een eigen magazine dat we ruim verspreiden. Daarbij maken we ook goed gebruik van sociale media.

Meer weten over ons makelaarskantoor voor exclusieve huizen?

Als makelaardij voor exclusieve huizen staan we klaar om u te helpen bij de verkoop van uw mooie huis. Dit is geen proces dat over het algemeen binnen een paar weken beklonken is. Per slot van rekening wilt u ook een mooie prijs voor uw woning, nietwaar? We stellen voor u als makelaar in exclusieve huizen een plan op waarmee wij de juiste mensen op de hoogte brengen van de beschikbaarheid van uw woning.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758