Makelaar exclusieve woningen

Bent u op zoek naar een makelaar die uw exclusieve woning eens goed onder de aandacht kan brengen? Over het algemeen weten reguliere makelaars hier niet goed raad mee. Exclusieve woningen hebben over het algemeen een geheel eigen plan nodig om goed in de markt gezet te worden. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met een makelaar die exclusieve woningen als specialisatie heeft. We hebben het dan natuurlijk over Statig Wonen, een makelaardij waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning in het hogere segment.

Makelaardij voor exclusieve woningen

Als makelaarskantoor die exclusieve woningen als specialisatie heeft bent u bij Statig Wonen aan het juiste adres. We hebben mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met de verkoop van duurdere woningen. We snappen dat het niet werkt om uw woning alleen maar op Funda neer te zetten, maar dat het beter is om juist uw woning op andere manier in de markt te zetten. Zo hebben wij een eigen magazine dat we ruim verspreiden en zijn we daarnaast ook op een groot aantal lifestyle evenementen te vinden. Zo wakkeren wij de stille behoefte aan die kopers van een exclusief huis over het algemeen hebben.

Meer weten over onze makelaardij in exclusieve woningen?

Indien u meer wilt weten over wat wij met ons makelaarskantoor in exclusieve woningen allemaal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken. We komen dan bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen die u heeft. We stellen samen een plan op waarmee het mogelijk wordt om uw woning goed te verkopen. We hopen dan ook snel een keer van u te horen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758