Exclusieve makelaar Helvoirt

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken, zeker als het hier gaat om een luxe woning. Hoe zorgt u ervoor dat mensen met het budget dat nodig is voor uw woning op de hoogte worden gebracht van de beschikbaarheid van uw huis? En hoe zorgt u ervoor dat deze mensen ook nog eens over de streep worden getrokken? Bij Statig Wonen weten we als geen ander wat hier allemaal voor nodig is. Wij richten ons exclusief op de verkoop van luxe woningen en hebben als exclusieve makelaar voor Helvoirt en regio al heel wat woningen weten te verkopen. We gaan dan ook graag een keer met u om tafel om alle opties met u door te nemen.

Een exclusieve makelaar in Helvoirt inschakelen

We vinden het belangrijk om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Voor een luxe villa, landhuis of penthouse is alleen een vermelding op Funda niet voldoende. Wij stellen voor elke woning die wij verkopen een plan op maat op. We maken bij het promoten van een woning gebruik van social media, ons uitgebreide netwerk en natuurlijk ook onze eigen website. Daarnaast hebben we een luxe magazine waar wij onze woningen extra in onder de aandacht brengen. Dan zijn we ook nog actief in het promoten van woningen op lifestyle evenementen. Zo willen we niet alleen mensen die actief naar een woning zoeken interesseren, maar ook mensen die zich op hun plek voelen in hun huidige woningen, maar waar misschien wel een vlammetje in ontstoken kan worden.

Meer weten over ons werk als makelaar voor Helvoirt?

Indien u meer wilt weten over wat wij als exclusieve makelaar voor Helvoirt voor u kunnen betekenen, dan nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken. We komen graag een keer langs in uw woning om hier de mogelijkheden te bekijken. Samen met u stellen we dan een plan op om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te kunnen verkopen.

Contact:

Mail:  oisterwijk@statigwonen.nl. Telefoonnummer: 013-7810008