Makelaar hoger segment

Bent u op zoek naar een makelaar in een hoger segment die u kan helpen met de verkoop van uw exclusieve woning? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Statig Wonen. Als makelaardij in een hoger segment hebben we veel ervaring met de verkoop van duurdere woningen. We weten als geen ander hoe een dergelijke woning het beste in de markt gezet kan worden. Alleen maar een vermelding op Funda voldoet dan niet. Over het algemeen zijn mensen die interesse kunnen hebben in uw woning daar namelijk niet te vinden.

Aan de slag met een makelaarskantoor in een hoger segment

We vinden het heel belangrijk om u de mogelijkheid te bieden uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Hier hebben wij diverse kanalen voor klaarstaan. Uiteraard zetten wij uw woning wel op Funda, maar dit is slechts een klein onderdeel van ons marketingplan. Zo gaan wij bijvoorbeeld ook aan de slag met het aanbieden van uw woning in ons eigen magazine, dat we minstens een keer per jaar uitbrengen en ruim verspreiden onder uw doelgroep. Ook zijn we veel te vinden op lifestyle evenement, wat vaak de perfecte plek blijkt te zijn om mensen te triggeren. Tot slot verkopen wij dan ook vaak woningen via social media, waar wij een goede, duidelijke aanwezigheid op hebben.

Meer weten over onze makelaar voor een hoger segment?

Als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij onze makelaardij voor een hoger segment, dan raden wij u aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat voor mogelijkheden er allemaal benut kunnen worden om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Het is nu eenmaal over het algemeen een stuk moeilijker om een duurdere woning te verkopen. Wij helpen u hier heel graag bij. Schroom dan ook niet om hier even contact over op te nemen met ons.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758