Makelaar luxe segment

Bent u op zoek naar een makelaar in het luxe segment die u graag helpt op uw luxe woning te verkopen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Statig Wonen. We hebben vele jaren ervaring met de verkoop van dure woningen en zetten deze ervaring dan ook graag in om u verder te helpen. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan gewoon even op onze website. Hier hebben wij een schat aan informatie voor u klaarstaan, aan de hand waarvan u de keuze kunt maken om ons uw huis te laten verkopen. U gaat dan in zee met een makelaardij in het luxe segment die als geen ander weet wat er allemaal mogelijk is.

Een makelaardij in het luxe segment

Ons makelaarskantoor in het luxe segment heeft veel ervaring met de verkoop van dure huizen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over wat er allemaal gedaan kan worden om de doelgroep op de hoogte te brengen dat uw woning te koop staat. Over het algemeen helpt het dan niet om uw woning alleen maar op Funda neer te zetten. Het is namelijk zo dat mensen die een villa willen kopen hier over het algemeen niet te vinden zijn. Dit zijn namelijk mensen die slechts een stille behoefte hebben om een huis te kopen. Wij spelen hierop in door bijvoorbeeld op lifestyle evenementen te staan, of ons eigen luxe magazine te verspreiden.

Meer weten over onze makelaardij in het luxe segment

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is als u met ons in zee gaat, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u niet alleen meer informatie, maar ook onze contactinformatie. Als u contact opneemt met ons als makelaar in het luxe segment, dan stellen we samen een plan op om ervoor te zorgen dat u uw woning zo goed mogelijk kunt verkopen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758