Exclusieve makelaar Vinkeveen

Heeft u een exclusieve woning die u wilt verkopen en zoekt u hier een gespecialiseerde makelaar voor? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Statig Wonen allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk een makelaarskantoor voor u klaarstaan dat zich begeeft in het duurdere segment. We verkopen villa’s, penthouses, woonboerderijen en nog veel meer exclusieve woningen. Hier hebben we een uitgebreid netwerk voor klaarstaan, alsmede meerdere unieke manieren om uw woning onder de aandacht te brengen.

Werken met een luxe makelaar voor Vinkeveen

Als u een woning heeft die u in de verkoop wilt doen, dan behelst dat meer dan alleen foto’s van de woning op Funda zetten. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de juiste mensen weten dat uw woning te koop is. We maken bijvoorbeeld van iedere woning die wij in de verkoop hebben een luxe brochure, hardcover, met een groot aantal foto’s en plattegronden. Hiermee krijgen geïnteresseerden een goede indruk van wat ze van uw woning allemaal kunnen verwachten. Daarbij maken we ook een professionele dronevideo, voorzien van passende achtergrondmuziek.

Meer weten over ons werk als makelaar voor Vinkeveen?

Een exclusieve makelaar voor Vinkeveen moet heel wat middelen inzetten om uw woning tegen uw gewenste prijs te verkopen. Naast de hiervoor genoemde promotiemethoden staan we ook regelmatig op evenementen om onze woningen onder de aandacht te brengen. We sponsoren hockeyclubs en brengen elk jaar een luxe magazine uit waarin al onze woningen staan. Alles om ervoor te zorgen dat u uw woning kunt verkopen tegen de prijs die u hiervoor in gedachten had. Als luxe makelaar voor Vinkeveen staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. We gaan graag met u om tafel zitten om een plan op te stellen waarmee we ervoor zorgen dat uw woning goed verkocht wordt. We kunnen u daarnaast ook helpen met het vinden van een nieuwe exclusieve woning.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338