Makelaar woonboerderij

Bent u op zoek naar een makelaar die uw woonboerderij zo effectief mogelijk kan verkopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de diensten die Statig Wonen u aan kan bieden. Wij weten als geen ander dat het geen nut heeft om een dure woning alleen maar op Funda te zetten en dan te hopen dat er reacties komen. De mensen die interesse hebben in dergelijke woningen zijn over het algemeen alleen te bereiken via andere kanalen. Zo staan wij bijvoorbeeld ook op lifestyle evenementen, waar de mensen die uw doelgroep zijn naartoe komen.

Onze makelaardij voor uw woonboerderij inschakelen

Als u ons makelaarskantoor uw woonboerderij laat verkopen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie voor u klaarstaan over hoe wij te werk gaan bij het verkopen van een woning. Uw woonboerderij verdient het om mooi in de markt te worden gezet, zodat de juiste mensen op de hoogte komen dat uw woning te koop is. Vaak zijn het mensen die een stille behoefte hebben aan een nieuwe woning, die door ons dan op de hoogte worden gebracht van de beschikbaarheid van uw mooie woonboerderij.

Contact opnemen met ons makelaarskantoor voor uw woonboerderij

We raden u aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Samen met u gaan we dan bekijken hoe wij uw woning in de markt gaan zetten. Zo kunt u er op rekenen dat mensen die een woonboerderij zoeken, zullen weten dat aanschaf van uw boerderij ook tot de opties behoort. Bij Statig Wonen zetten we ons netwerk in om u te helpen bij de verkoop, alsmede meerdere verschillende verkoopkanalen. Als wij als makelaar een woonboerderij verkopen, dan zetten we alles op alles om dit snel en goed te doen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758