Penthouse kopen

U bent op zoek naar een woning in de regio Amstelveen? U heeft hierbij uw oog laten vallen op een penthouse in een van de luxere gedeeltes van de stad? Of bent u zelf de eigenaar van een penthouse en vindt u dat het tijd is geworden voor iets nieuws? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat aan uw wensen wordt voldaan. Wie wij zijn? Statig Wonen, de specialist in uw regio als het aankomt op aankoop en verkoop van luxe woningen. Ons bedrijf is er niet op gericht om rijtjeshuizen te verkopen, wij gaan voor de woningen waar een ruimer budget voor nodig is. We hebben hier een uniek concept voor ontwikkeld.

U wilt een penthouse kopen in Amstelveen?

Als u een penthouse wilt kopen in Amstelveen, dan raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons. We hebben een aanbod aan penthouses en andere luxe woningen in de regio waar u op zoek bent. Samen met u bekijken we of er een penthouse is dat aan al uw wensen voldoet. Een mooi penthouse dat u helemaal eigen kunt maken. We geven u de informatie die u nodig heeft om een beslissing te kunnen nemen en staan u bij in het proces van bieden op de woning. Bij ons bent u niet aangewezen op een paar foto’s op een website. U krijgt een hardcover brochure met een groot aantal mooie kleurenfoto’s, mag een drone video van de woning en omgeving bekijken en kunt natuurlijk de woning ook bezichtigen.

Of wilt u een penthouse verkopen in Amstelveen?

Heeft u een penthouse in Amstelveen waar u jarenlang met plezier heeft gewoond, maar waar u nu om wat voor reden dan ook op bent uitgekeken? Dan raden wij u aan om ook contact met ons op te nemen. Onze makelaars hebben veel ervaring met de verkoop van woningen in het luxe segment. We gebruiken hier een groot aantal methodes voor om uw woning bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Dit om er voor te zorgen dat straks uw woning wordt bezichtigd door mensen die bereid zijn om uw prijs hiervoor te betalen.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338