Makelaar villa

Bent u op zoek naar een mooie villa in Amstelveen? Of bent u de eigenaar van een villa in deze plaats maar wilt u deze verkopen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Statig Wonen. We hebben namelijk als makelaar veel ervaring met aankoop en verkoop van woningen in deze regio. Bij ons vindt u mensen die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is met de verkoop of aankoop van een huis. We zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van de woning, of dat uw woning op een goede, opvallende manier in de markt wordt gezet.

Een villa kopen in Amstelveen

U wilt een villa kopen in Amstelveen? We hebben in deze regio meerdere woningen voor u klaarstaan die in deze categorie passen. Schroom dan ook niet om een kijkje te komen nemen in ons aanbod. We zorgen ervoor dat u een goed beeld krijgt van de woningen die uw interesse aanwakkeren. We leveren niet alleen een paar foto’s op een website, maar bieden u een prachtige brochure met een groot aantal foto’s en plattegronden van de woning. Ook kunt u een drone video bekijken en zo meteen een goede indruk krijgen van de omgeving van wat wellicht uw nieuwe woning wordt.

Een villa verkopen in Amstelveen

U wilt een villa verkopen in Amstelveen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren makelaars hebben jarenlang gewerkt in de verkoop van luxe woningen, ook in uw regio. Mensen die als geen ander weten wat er bij de verkoop van een dure woning allemaal komt kijken. We zorgen er graag voor dat uw woning op een duidelijke manier onder de aandacht wordt gebracht. U wilt toch ook dat er alleen serieuze kopers op uw woning reageren? Wij staan u bij alle stappen in het verkoopproces bij en zorgen ervoor dat uw woning voor een mooie prijs aan de man wordt gebracht.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338