Villa verkopen

Bent u de eigenaar van een villa, maar vindt u dat de tijd is gekomen om deze te verkopen? Misschien heeft u een andere villa op het oog, of wilt u kleiner gaan wonen. Wat de reden ook is, een villa verkopen doet u het beste met Statig Wonen. We hebben een ruim aanbod aan villa’s en andere luxe woningen die wij verkopen. Daar voegen wij uw mooie villa graag ook aan toe. We komen dan een keer bij u langs om samen met u een goed marketingplan op te stellen. Een plan waarmee de verkoop van uw woning vlekkeloos zal verkopen.

Voor uw villa een verkoopmakelaar inschakelen

Het is goed om voor het verkopen van uw woning Statig Wonen in te schakelen. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een woning te verkopen. Een villa verkoopt u namelijk niet zomaar even op Funda. We hebben door de jaren heen wel gemerkt dat het gros van de mensen die een villa kopen hier namelijk helemaal niet actief naar op zoek zijn. Het zijn mensen die een stille behoefte hebben. Wij gaan er voor zorgen dat deze behoefte eens goed wordt aangewakkerd! Dit doen wij onder andere op social media en met een eigen magazine, maar ook door aanwezig te zijn op allerhande lifestyle evenementen.

Meer weten over de verkoop van uw villa?

U zoekt voor uw villa een verkoopmakelaardij? Dan mag u hier altijd een keer contact over opnemen met ons. We staan klaar om eens bij u langs te komen om te bekijken wat er met de verkoop van uw woning allemaal mogelijk is. Schroom dan ook niet om een keer contact met ons op te nemen en de mogelijkheden met ons te bespreken. Als wij uw villa als verkoopmakelaardij onder de aandacht brengen, dan zal er snel een koper op de proppen komen. Een villa verkopen is iets wat wij al vaak met veel succes hebben gedaan.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758