A.W. den Boerhof 9

Oudewater

Verkocht

Overzicht & faciliteiten

Kamers3 Badkamers1 Slaapkamers2 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelA+++

  • Lift

Galerij

Beschrijving

VOLLEDIG AFGEBOUWD ruim driekamer appartement in kleinschalig villacomplex.

Appartement 9 is gelegen op de eerste verdieping met zicht op de tuin en de Hollandse IJssel. – Inclusief moderne woonkeuken, luxe badkamer, warme PVC vloer
– Inclusief diverse op maat gemaakte garderobe- en keukenkasten
– Twee royale slaapkamers
– Zeer ruime living met moderne woonkeuken
– Inclusief 2 royale parkeerplaatsen, fietsenstalling en berging in de afgesloten parkeergarage
– Inclusief lift vanuit parkeergarage tot aan de voordeur
– Gelijkvloers 153m2 woonoppervlak
– Twee royale terrassen inclusief buitenverlichting en zonnescherm met zicht op Hollandse IJssel
– Energielabel A+++
– Inclusief volledige warmtepompinstallatie en WTW (warmte terugwin installatie)
– Inclusief vloerverwarming in gehele appartement met individuele zoneregeling in ieder vertrek
– Inclusief waterontharder en regelbare hydrofoor (waterdruk)
– Inclusief spotjes met dimmers in gehele appartement
– Inclusief horren en hordeuren
– In berging/ technische ruimte voorzieningen voor wasmachine en wasdroger
– Keuken en slaapkamers voorzien van screens
– De entree van het appartement is beveiligd met elektronische toegangscontrole van Siedle
– De voordeur en eigen toegang tot de nooduitgang zijn voorzien van brandwerend materiaal
– In overleg beschikbaar in 2024
– Servicekosten €501 per maand (vastgesteld voor 2024)

Welkom in Residence Papenhoef!
Ontdek dit moderne, duurzame en luxueus afgewerkte appartement uit 2021 met een energielabel A+++. Vanuit de imposante entree van het gebouw kunt u met de lift of trap naar uw appartement op de eerste verdieping. Met een oppervlakte van 153m2 biedt dit luxueuze appartement u alle ruimte en comfort. Het is gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen. Het toegangshek en parkeergarage gaat automatisch voor u open op basis van kentekenherkenning. De ondergrondse parkeergarage biedt 2 ruime privé plaatsen met een aansluiting voor een e-laadstation, een aparte berging plus een ruimte voor uw elektrische fietsen. Vanuit de parkeergarage neemt u de lift naar uw voordeur.

Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet. De ruime living met open woonkeuken biedt toegang tot twee grote zonnige terrassen, compleet met zonwering en overkapping.
Het geheel is voorzien van duurzame PVC – en tegelvloeren met vloerverwarming, hoge plafonds (3 meter) , stijlvolle zwarte stalen kozijnen en deuren, en driedubbel glas voor optimale isolatie. De warmtepomp met aardwarmte zorgt voor een energiezuinige warmwater voorziening en vloerverwarming met koelfunctie voor in de zomermaanden.

Vanuit het appartement heeft u mooi uitzicht op de Hollandse IJssel, de groene omgeving en parkachtige tuin rondom het kleinschalige villacomplex. De locatie is ideaal, op loopafstand van het historische stadje Oudewater met zijn sfeervolle restaurants, winkels en gezellige straatjes. Daarnaast vindt u een gezondheidscentrum en een supermarkt op steenworp afstand. Oudewater ligt centraal in Het Groene Hart en steden als Utrecht, Gouda, Den Haag en Rotterdam zijn goed te bereiken.

Ervaar comfort, privacy en veiligheid, allemaal in één luxe pakket. Maak van Residence Papenhoef uw nieuwe thuis!

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak