Dorpsstraat 26 ong

Helmond

€ 935.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers4 Badkamers1 Slaapkamers2 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen1 EnergielabelA

  • Kantoor/praktijk
  • Lift

Galerij

Beschrijving

In de dorpskern van Stiphout staat dit prachtige appartementencomplex genaamd “Kloostertuin”.

In een setting van groen en moderne architectuur, zijn de begrippen comfortabel en luxe wonen op een excellente manier vormgegeven. Pal naast de Trudokerk en tegenover de vrijwel even historische wijnkoperij vinden we een project waar het wel érg aangenaam wonen is. De Kloostertuin is gelegen in het kloppend hart van Stiphout, maar toch beschut. De 37 appartementen zijn hun tijd ver vooruit en zijn zó goed geïsoleerd dat uit het raam – of op de kalender – kijken soms noodzakelijk is om vast te stellen welk seizoen het is. Het betreft hier een uitzonderlijk ruim 3-kamer appartement gelegen op de begane grond van dit fraaie complex, welke een enorme buitenruimte als unicum te bieden heeft!

Onder het gebouw bevindt zich een zeer ruime parkeergarage met speciaal voor dit appartement 2 privé parkeerplaatsen en een uiterst ruime (fietsen)berging. Middels een lift of trap komt u direct bij de ingang van uw appartement uit.
Na een drukke dag vindt u rust in de Stiphoutse bossen, waar u heerlijk kunt genieten van eindeloze wandelingen in de natuur! Gaat uw voorkeur naar stedelijk vermaak? Boutiques, supermarkten, diverse restaurants en cafés zijn gelegen op loopafstand van dit luxueuze appartement. Over alles-in-één gesproken, het dorpse karakter, comfort en luxe, het gemak, het vermaak én de rust, dit alles binnen handbereik!

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Zeer hoogwaardig afgewerkt appartement op begane grond met een uniek bemeten tuin en buitenterras, inclusief eigen achterom;
• Alle apparatuur is splinternieuw en nog nooit in gebruik genomen door de huidige eigenaren;
• Alle deuren zijn voorzien van magneetsluitingen waarbij de scharnieren volledig weggewerkt zijn;
• Prachtige en hoogwaardige ingebouwde maatwerk kasten zijn in bijna elke ruimte gerealiseerd;
• Het gehele appartement is uitgerust met vloerverwarming;
• Twee privé parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de parkeerkelder;
• De servicekosten bedragen € 642,26 per maand (inclusief verwarming);
• De vereniging van eigenaren is gezond;
• Het appartement beschikt over een alarminstallatie;
• Zeer geschikt voor ouderen of minder validen, dankzij de aanwezig lift, de ligging op de begane grond en de drempelloze toegang;
• Twee warmteterugwinning (W.T.W.) units aanwezig.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak