Villa

Gassin

€ 2.490.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers5 Slaapkamers5

  • Pool

Beschrijving

In het aantrekkelijke landschap van Gassin dichtbij Croix Valmer en Saint Tropez.

Tussen Saint Tropez en Croix Valmer ligt in Gassin deze gelijkvloerse villa van 200 m² met 7 kamers, waarvan 5 slaapkamers met 5 badkamers, op 10 minuten afstand van de dorpen Gassin, La Croix Valmer en Saint Tropez.

De villa ligt in de omgeving van het prestigieuze en sfeervolle dorp Gassin.

Deze omgeving is zeer gewild en een waar paradijs.

Het huis heeft een lichte en ruime leefruimte met een open en volledig ingerichte keuken.

Het ligt op een prachtig onderhouden terrein van 4012 m² met een groot zwembad.

Het is zo ontworpen, met de verschillende terrassen, dat het de ruimte geeft om heerlijk buiten te eten, te zonnebaden of om Jeu de Boules te spelen.

Een wasruimte, kantoor en kelder completeren deze woning, verder heeft het:

Airconditioning – dubbele beglazing – openhaard – carport – tuin irrigatie – buitenverlichting – alarmsysteem – digicode – intercom – automatische toegangspoort – beveiligde deur – videofoon – waterput – jeu de boules baan – zwembad – buitenkeuken.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak