Villa

Grimaud

Saint-Tropez

€ 5.700.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers? Slaapkamers5 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen2

  • Pool

Beschrijving

Villa met zeezicht gelegen in een domein met Golf course.

Grimaud – In het hart van een prestigieus en perfect onderhouden domein, met prachtig uitzicht op de Golf van Saint-Tropez, heeft deze villa 5 slaapkamers allen met en-suite badkamers verdeeld over twee niveaus.

De kwaliteit van de constructie is uitzonderlijk.

Het biedt een ideale scheiding tussen de slaapkamers en de woonkamers en heeft verschillende open terrassen met uitzicht op zee.

Er is een open haard, een wijnkelder met airconditioning, een groot overloopzwembad met jacuzzi, en een geautomatiseerd bussysteem dat het hele huis bedient.

De tuin is zorgvuldig aangelegd met prachtige mediterrane planten.

– 67,64 m² overloopzwembad met geïntegreerde 5 m² jacuzzi en 40 m² zwembadterras

– 5 slaapkamers met en-suite badkamers

– ruime, elegante woonkamer met open haard en uitzicht op zee

– geklimatiseerde ruimte voor opslag van wijnflessen

– hoge kwaliteit parket en natuurstenen vloeren

– handgemaakte deuren van echt hout

– badkameruitrusting van hoge kwaliteit

– bussysteem (huiscontrole)

– toegangspoort met toegangscode

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak