Villa

Grimaud

€ 4.490.000,–k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers11 Badkamers8 Slaapkamers8

  • Zwembad (buiten)
  • Fitnessruimte
  • Poolhouse
  • Pool
  • Airconditioning

Beschrijving

Villa in Grimaud met vrij uitzicht in een privédomein.

Dit eigentijdse huis ligt in een rustig privédomein vlakbij het dorp Grimaud.
Het biedt ongeveer 450 m² woonruimte op 2714 m² grond en profiteert van een vrij uitzicht met klein zeezicht en op Saint-Tropez.

Het beschikt over een grote woonkamer, een eetkamer van 80 m² en een ruime, volledig uitgeruste keuken.
8 slaapkamers met ieder hun eigen badkamer waarvan 5 badkamers, 3 doucheruimtes en een sportruimte.
Een verwarmd zwembad van 20 x 5 m. met een poolhouse.

Het huis is gebouwd met de beste materialen en voorzieningen, waaronder een PA-systeem en een alarminstallatie.

Ook beschikt deze woning over een grote garage.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak