Villa

Heuvelacker 2b

Bakel

Op aanvraag

Overzicht & faciliteiten

Kamers9 Badkamers2 Slaapkamers5 EnergielabelA

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Een uitzonderlijke royale rietgedekte villa, gelegen in de prachtige bosrijke villawijk “Hoekendaal”, een omgeving met ultieme rust, ruimte en privacy. Deze woning biedt een fantastische uitkijk vanuit de woonkeuken naar het fraaie parkachtige perceel rondom en harmoniseert optimaal met de natuur in de omgeving. De charmante villa is uniek door haar vele vertrekken, de 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime zolderruimte en een luxe vrijstaand bijgebouw maken dit object uniek in zijn soort, hierdoor is deze woning met recht een familiehuis te noemen! Tevens is er een mogelijkheid voor een kantoor-/praktijkruimte aan huis mét separate ingang aan de voorzijde. Deze villa is in 2010 gebouwd en recentelijk nagenoeg geheel gerenoveerd waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief zeer hoogstaande materialen en perfect afgewerkt met bijzondere details.

De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Helmond en 25 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch middenin de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen maken de verbinding naar de A67 (Venlo -Eindhoven) en N279 (Helmond – ‘s Hertogenbosch) zeer gemakkelijk te bereiken. Scholen, winkels, sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Stijlvolle doch moderne rietgedekte bosvilla voorzien van authentieke elementen;
• Ruim perceel gelegen in villawijk ‘Hoekendaal’;
• De villa is voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond;
• Veel privacy en toch op enkele minuten van het centrum van Bakel;
• Voorzien van alarminstallatie, bijgebouw is voorzien van een separate alarminstallatie;
• Voorzien van camerabewaking en Domotica installatie;
• De woning is in 2010 gebouwd en recentelijk (2021/2022) volledig gerenoveerd;
• Het gehele buitenschilderwerk is onlangs volledig opnieuw aangebracht;
• Volledig omheind perceel met elektrische toegangspoort;
• Waanzinnige rustige en privacy biedende locatie!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak