Villa

Hugo Thijssensplein 22

Beek En Donk

€ 800.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelB

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

In klassieke stijl gebouwde en goed onderhouden villa gelegen op een privacy biedend perceel aan een lommerrijke woonstraat. De woning omvat o.a. 5 riante slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele inpandige garage. Door de aanwezigheid van een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning tevens levensloopbestendig te gebruiken. De villa bevindt zich op loopafstand van het winkelplein en grenst met de achtertuin aan de groene en rustige Ijsbaanlaan. De ligging aan dit verkeersluwe woonplein maakt deze locatie erg geliefd voor gezinnen met kinderen.

De geografische ligging is meer dan goed te noemen, bijvoorbeeld de verbinding naar de A50 (Eindhoven – Nijmegen) is in ongeveer 10 minuten bereikbaar, terwijl ook twee uitgebreide winkelpleinen, diverse scholen, sportfaciliteiten en het medisch centrum op loop- en fietsafstand van deze woning zijn gelegen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Ideaal familiehuis gelegen in een rustige omgeving waarbij alle voorzieningen op loop- en fietsafstand zijn gelegen;
• Gesitueerd op een rustige woonlocatie met uitsluitend bestemmingsverkeer;
• Ideale gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers;
• De woning is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
• De woning is voorzien van een alarminstallatie;
• De woning is voorzien van extra brede deuren en geen drempels, waardoor deze woning geschikt is voor ouderen en/of minder validen;
• De woning heeft een slaapkamer én badkamer op de begane grond waardoor deze woning levensloopbestendig is!
• Dubbele inpandige garage met automatische roldeuren;
• Unieke uitstraling, ‘one of a kind’ familiehuis op gewilde woonlocatie;
• Fijne ligging met alle voorzieningen in de directe omgeving en een uitstekende geografische ligging op 10 autominuten van Helmond, 20 autominuten van Eindhoven en 25 autominuten van Den Bosch.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak