Villa

Klompven 22

Oisterwijk

€ 1.575.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers5 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen3 EnergielabelE

  • Sauna
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Op één van de allermooiste locaties van Oisterwijk ligt deze markante jaren ’20 villa, direct aan het Klompven, te midden van Brabants natuurschoon in het gewilde Oisterwijk. Door de sprookjesachtige uitstraling van zowel de woning als de omliggende tuin en de klassieke details aan de binnen- en buitenzijde, is dit met recht een unicum. Met een fantastische uitkijk vanuit de zitkamer en de woonkamer over het Klompven kunt u iedere dag genieten van een geweldig uitzicht! Het riante perceel van 1.270 m² ligt met de achtertuin ideaal op het zuiden zodat u in alle privacy heerlijk in de zon kunt zitten.

De uitstekende geografische ligging zorgt ervoor dat scholen, sportverenigingen en supermarkten binnen enkele minuten bereikbaar zijn. Bovendien bevindt het Rijkswegennet zich op korte afstand van de woning, waardoor u binnen enkele autominuten op de A58/N65 bent.

De Amsterdamse architect Jan Visser had reeds diverse landhuizen gebouwd in Laren, Heemstede en Bergen voordat hij zich in de jaren 20 van de vorige eeuw vestigde aan het Klompven. In die tijd was de omgeving van dit ven nog grotendeels onbebouwd. Om de exploitatie van deze rustige oase tussen de oprukkende steden te bevorderen, organiseerde Visser een tentoonstelling met abstracte kunst, die in 1926 plaatsvond bij het Klompven. Deze spraakmakende architect was ook verantwoordelijk voor de architectuur van deze unieke villa die wij nu aanbieden.

De renders zijn ter inspiratie en tot stand gekomen in samenwerking met B-too. B-too is een Eindhovens architectuur- en interieur ontwerpbureau. Hun enthousiasme piekt als zij klanten mogen helpen met het vertalen van hun architectonische en esthetische wensen naar high-end gebouwen en leefomgevingen. Mocht u meer informatie wensen over begeleiding bij de verbouwing, laat het ons dan weten. Wij zullen u in contact brengen met B-too en zij helpen u graag bij het realiseren van uw woondromen.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Stijlvolle en markante villa met authentieke elementen;
• Uniek en karakteristiek vanwege haar leeftijd van 100 jaar oud;
• Ruim perceel, ideaal gelegen op het zuiden, met de voorzijde grenzend aan het Klompven;
• Deze villa beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers;
• Levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond;
• Geniet van veel rust en privacy, terwijl het centrum op enkele minuten afstand ligt;
• Elektrisch gestookte Finse sauna voor ultieme ontspanning
• Fraai aangelegde achtertuin ontworpen door tuinarchitect van Hasselt uit Oosterhout;
• Deze woning straalt een overvloed aan charme, liefde en karakter uit;
• Er is een renovatie plan met begroting ter inzage aanwezig;
• Koper dient rekening te houden met modernisering/renovatiekosten.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak