Villa

Lentedreef 31

Oud-Turnhout

€ 1.375.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers10 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen4 EnergielabelB

  • Kantoor/praktijk
  • Speelkamer
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Schitterende villa in landelijke stijl van architect J. Hertroijs. De villa werd in 2007 door ProVillas gebouwd en is residentieel gelegen op een perceel van maar liefst 3.785m² met een uitzonderlijk mooi aangelegde tuin die langs de achterzijde grenst aan agrarisch gebied. Dit eigendom is voorzien van 3 slaapkamers, bureau, 2 badkamers en kent een zeer hoogwaardige afwerking, doordachte indeling met prachtige leefkeuken en een ideale oriëntatie met het oog op optimale lichtinval. Uitstekende EPC-score van 161 kWh/m²/jaar dankzij warmtepompen, vloerverwarming, ventilatie met koeling.

Gelijkvloerse verdieping

Inkom op lichte natuursteen met vestiaire en royaal gastentoilet. Via een gietijzeren, dubbele deur komt u in de woonkamer eveneens op lichte natuursteen met een open haard op gas. Aansluitend aan de woonkamer heeft u een gezellige TV hoek. De luxe leefkeuken met eetkamer heeft een oppervlakte van ca 45m² en is het middelpunt van de woning. De keuken is voorzien van een gezellige gashaard en kwaliteitstoestellen (Boretti 8 pits gasfornuis met 2 ovens en bakplaat, een Miele vaatwasser, koelkast en microgolfoven, porseleinen spoelbak). Er is een eiland met werkblad in graniet en er is royaal bergruimte voorzien. De keuken geniet dankzij een lichtkoepel en vide volop natuurlijk licht en heeft uitzicht op de schitterend aangelegde tuin. Aansluitend aan de keuken heeft u een bijkeuken met diepvriezer en ingemaakte kasten. Er is een afzonderlijke wasplaats en een dubbele garage met automatische poorten. Tenslotte is er op de gelijkvloerse verdieping nog een sfeervol bureau van ca 20m² op massieve, eiken vloer. Hier geniet u eveneens mooi uitzicht op terras en tuin.

Verdieping

Er zijn 2 trappen waarvan 1 trap toegang geeft tot de hoofdslaapkamer met ruime dressing en luxe badkamer met ligbad, regendouche, dubbele wastafel en toilet. Deze kamer heeft een massieve eiken parketvloer. De andere trapopgang geeft toegang tot de andere 2 slaapkamers met gedeelde badkamer. Eén van deze slaapkamers heeft een terras en heeft een trap naar de 2e etage met kantoorruimte en 3e slaapkamer. Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van een eiken parketvloer. De badkamer is voorzien van ligbad, regendouche en badkamermeubel. Er is een afzonderlijk toilet aan de overloop.

Buiten

Eén van de troeven is ongetwijfeld het magnifieke, overdekt terras: Open tot in de nok, op Belgische blauwe hardsteen en met gezellige open haard. De tuin is georiënteerd op het Zuidoosten, is volledig omheind en is voorzien van meerdere zonneterrassen. De tuin is werkelijk schitterend aangelegd en voor- en achteraan verlicht met led verlichting. Er is een inrit en uitrit op kasseien, beide zijn voorzien van een automatische poort, en bieden voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoekers. Het perceel is meer dan 100m diep en de achterzijde grenst aan agrarische- en natuurgebieden, waardoor u hier van ultieme rust verzekerd bent en blijft.

Bijzonderheden

– Efficiënte en zuinige verwarming door middel van warmtepomp, vloerverwarming en hoog rendement aardgasketel;
– Ventilatiesysteem met koeling (stabiele temperatuur van 20° tot 22° in de zomer);
– Videophone;
– Domotica;
– Buitenschrijnwerk in Afzelia hardhout met HR++ beglazing;
– 2 regenwaterputten aanwezig;
– Zeer gunstige EPC-score van 161kWh/m²/jaar (label B).

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Alle genoemde vierkant meters van o.a. woonoppervlakte en dergelijke zijn naar Belgische meet maatstaven en uitdrukkelijk niet naar de Nederlandse branche brede meetmethode.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners Turnhout. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor deze villa in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen makelaar/bemiddelaar in deze.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak