Woonboerderij

met paardenfaciliteiten

Helvoirt

Op aanvraag

Overzicht & faciliteiten

Kamers5 Badkamers2 Slaapkamers3 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen10

  • Guesthouse
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Boomgaard
  • Paardenstal
  • Paardenwei

Beschrijving

In het fraaie buitengebied tussen Helvoirt en Cromvoirt ligt deze vrijstaande woonboerderij met paardenfaciliteiten en weids uitzicht over de omliggende weilanden. Deze royale woonboerderij biedt veel ruimte en is praktisch ingedeeld met alle voorzieningen op de begane grond. Een uitstekende locatie aan de voet van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, nabij het beboste gebied rondom recreatieplas de Ijzeren Man en dat allemaal op 10 minuten afstand van het bruisende centrum van het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Het omvangrijke perceel (bijna 20.000 m²) biedt erg veel privacy en onder andere een stallencomplex, buitenbak en longeercirkel.

Zowel het centrum van Helvoirt als dat van Cromvoirt is op slechts 5 minuten afstand gelegen. Beide dorpen zijn idyllisch gelegen in het landelijk gebied van de Meierij nabij uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Cromvoirt en Helvoirt kenmerken zich door een hoge kwaliteit van wonen, rust en ruimte in een landelijke omgeving op korte afstand van natuurgebieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaar Perry Jacobs via telefoonnummer: 040 – 78 78 758.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak