Villa

Oude Arendonksebaan 95

Oud-Turnhout

€ 1.350.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers16 Badkamers3 Slaapkamers6 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen6 EnergielabelB

  • Zwembad (binnen)
  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Wijnkelder
  • Bar
  • Speelkamer
  • Domotica

Galerij

Beschrijving

Deze zeer moderne en instapklare villa is gelegen op een riant perceel van 3.342m², en biedt u onder meer 5 slaapkamers, 3 badkamers, binnenzwembad met wellness en ontspanningsruimte, wijnkelder, 2 burelen / praktijkruimtes, grote, afgewerkte zolder en een mooi aangelegde tuin met volledige privacy. Uitstekend gelegen in de residentiële buurt van Oud-Turhout, terwijl u het gezellige dorp in slechts 5 autominuten bereikt met daar alle voorzieningen.

Gelijkvloerse verdieping
Inkomhal met gastentoilet. De leefruimte heeft een mooie houten vloer in essenhout. Deze biedt plaats aan een eetkamer, zitkamer met groot TV-scherm en gashaard, en een aparte zit- of speelhoek. Aansluitend is er een serre die een prachtig uitzicht biedt op de tuin en het terras. Ook de keuken kijkt uit op de tuin, heeft een grote ontbijthoek en is uitgerust met een composiet werkblad en kwaliteitstoestellen van AEG en Liebherr: vaatwas, stoomoven, microgolfoven, inductiekookplaat met dampkap, koelkast en diepvriezer. Aansluitend is er een praktische en bijzonder ruime bijkeuken met veel kastruimte, wastafel, koelkast, diepvriezer, oven, stoomoven, de aansluitingen voor wassen / drogen, deur naar de tuin en nog een aparte berging. Vervolgens zijn er nog 2 lichte bureauruimtes, ideaal voor uw kantoor aan huis.

Verdiepingen
Verspreid over de verschillende niveaus treft u meerdere slaapkamers en badkamers: De hoofdslaapkamer kijkt uit over de tuin en heeft een ensuite dressing en badkamer met bad, douche en toilet. Er is vervolgens nog een bijzonder ruime logeer/slaapkamer, eveneens met ensuite badkamer met bad, douche en toilet. De 3 kinderkamers delen de 3e badkamer met douche en toilet. De grote zolder is ideaal als atelier / hobbyruimte, bureel of extra slaapkamer.

Souterrain en kelderverdieping
De kelder is opgedeeld in de ruimte voor de CV, 2 technische ruimtes, een wijnkelder en een grote biljart- ontspanningsruimte met bar. Het binnenzwembad (10m op 5m) bevindt zich op een tussenverdieping, en heeft enerzijds aansluitend een wellnessgedeelte met sauna, kleedruimte, douche en toilet en anderzijds een fitnessruimte met de toegang tot de tuin.

Buitengebeuren
Aan de woning heeft u een groot terras van waaruit u een prachtig zicht over de achtertuin heeft. De tuin is volledig omheind en biedt volledige privacy. Het grondstuk is langs de voorkant afgesloten met een automatische poort. Parkeren kan op de oprit en onder de dubbele carport. Via de tuin is er nog toegang tot een schuurtje of werkhuis met plaats voor opslag van tuinmateriaal. En achteraan heeft u nog een heerlijke relaxruimte in glas.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1997 en sindsdien tot in de puntjes onderhouden en technisch up to date gehouden;
– Centrale verwarming op warmtepomp en gas;
– Combinatie van vloerverwarming (serre, keuken en ouderbadkamer), radiatoren en convectoren;
– Nieuwe installatie zonnepanelen;
– Eigen elektriciteitsvoorziening;
– Eigen watervoorziening op 200m diepte en beregeningsinstallatie voor de tuin;
– Centraal stofzuigersysteem;
– Volledige woning is voorzien van B&O muziekinstallatie;
– Alarminstallatie;
– Domotica voor de verlichting en automatische toegangspoort;
– Zeer gunstig EPC: 144 kWh/m²/jaar (label B);
– Asbestveilig;
– Elektrische keuring is volledig conform, goedgekeurd verslag tot 2042.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.

Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak