Postels Huufke ong

Vessem

€ 695.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

  Galerij

  Beschrijving

  Een uitzonderlijk royaal bouwkavel gelegen in villawijk in echt Kempisch dorp aan de rand van een prachtige bosrijke omgeving met ultieme rust, ruimte en privacy. Het fraaie perceel harmoniseert optimaal met de natuur in de omgeving. Op dit perceel is het mogelijk uw eigen droomvilla te realiseren en te genieten van de rust en groene omgeving die alom aanwezig is. Het betreft hier een perceel van ca. 3.306 m² op absolute toplocatie, geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning in deze bestaande kleinschalige villawijk met louter vrijstaande villa’s op eveneens ruime bosachtige percelen.

  De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van Eersel en Veldhoven en toch midden in de natuur maken dit object uitzonderlijk. Diverse uitvalswegen maken de verbinding naar de A67 (Eindhoven – Antwerpen) en N397 (Valkenswaard – Eersel) zeer gemakkelijk te bereiken. Primaire voorzieningen als lagere School, winkels, sportfaciliteiten en andere openbare voorzieningen zijn alle in de directe omgeving op loop -of fietsafstand gelegen.

  De bouwkavel heeft een frontbreedte van ca. 65 meter en is ca. 50,75 meter gemiddeld diep waardoor je zeer veel mogelijkheden hebt voor een gunstige indeling.

  De bouwkavel heeft de bestemming “Woonbos” en biedt ruimte voor de bouw van 1 vrijstaande woning met daarbij behorende bouwwerken.

  Voor alle details verwijzen we naar het Bestemmingsplan “Kom Vessem”, welke op verzoek kan worden toegezonden, u kunt ook het gehele bestemmingsplan nalezen op https://omgevingswet.overheid.nl.

  Koper dient rekening te houden met het bouwrijp maken van deze kavel, de bestemming is reeds “wonen”.
  Als aspirant-koper dient u zelf te informeren bij het bevoegd gezag of uw bouwplannen binnen de bepalingen van het geldende bestemmingsplan passen.

  Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

  Brochure

  De brochure is binnenkort beschikbaar

  Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

  De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

  Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

  Stuur mij meer informatie of maak een afspraak