Villa

Tereyken 24

De Mortel

€ 1.895.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers3 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen10 EnergielabelA+++

  • Guesthouse
  • Fitnessruimte
  • Kantoor/praktijk
  • Boomgaard
  • Vijver
  • Buitenkeuken
  • Speelkamer
  • Domotica

Galerij

Beschrijving

In het buitengebied tussen gemeente Laarbeek en gemeente Gemert ligt deze, in zeer uitzonderlijke stijl gebouwde villa, welke ontworpen en gebouwd is met hoogwaardige en uiterst duurzame materialen. Riant, comfortabel, modern en zeer energiezuinig (Energielabel A+++ en compleet gasloos) zijn dé kenmerken van dit zeldzame object! Gelegen op een perceel van ruim 3.400 m² temidden van natuur en landerijen is dit een eldorado voor de natuurliefhebber. De spectaculaire binnenzijde van deze villa heeft een open en licht karakter, waarbij de hoge raampartijen zorgen voor een permanente panoramische view over het perceel en de omliggende natuur. Alle leefruimtes zijn functioneel en zeer ruim van opzet, waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft door de natuurlijke afwerking. Deze woning telt o.a. 4 slaapkamers, 3 badkamers en een grote inpandige garage. De kantoor-/praktijkruimte, welke tevens uitermate geschikt is als gastenverblijf of au pair/ mantelzorg woning, is zowel zelfstandig, als vanuit de woning bereikbaar. De unieke architectuur van deze villa komt volledig tot zijn recht in deze fraaie landschappelijke omgeving door het vele gebruik van materialen als hout en leisteen. Voor de tuinliefhebber is deze waanzinnige groenrijke en privacy biedende achtertuin met o.a. een fruitboomgaard een lust voor het oog.

Dit markante object is gelegen in de Gemeente Gemert-Bakel, temidden van natuurgebieden De Biezen en Grotelsche Heide, aan het riviertje De Snelle Loop, direct grenzend aan de uit de 14e eeuw daterende gereconstrueerde landweer. Deze villa én haar uniek perceel biedt u zowel binnen als buiten de gelegenheid om in uw eigen omgeving heerlijk tot rust te komen. De uitstekende geografische ligging is ideaal te noemen omdat u zich binnen slechts dertig autominuten in zowel Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch bevindt.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Domotica installatie (Gira), waarop de zonwering, verlichting, verwarming, sauna en ventilatie is aangesloten;
• Op diverse plaatsen sensorverlichting en smart LED toegepast;
• De villa is met duurzame materialen uitgevoerd waaronder Fins vuren hout met FSC-keurmerk, gemodificeerd Fraké hout, leisteen dak en wandbekleding en zink;
• Alle kozijnen en ramen zijn gemaakt van onderhoudsvrij aluminium;
• Elektrische lamellen aanwezig voor regulering van zonlicht in woonkamer en keuken;
• 10 parkeerplaatsen op eigen terrein;
• Elektrische toegangspoort mét intercom;
• Zeer luxe kantoor-/praktijkruimte, welke tevens geschikt kan zijn voor mantelzorg;
• Perceel beschikt over een beregeningsinstallatie en avondverlichting;
• Unieke rust, privacy en groenrijke omgeving, grenzend aan natuurgebied van Rijkswaterschap. De Biezen en Grotelsche Heide zijn gelegen aan het riviertje De Snelle Loop, wat direct grenst aan de uit de 14e eeuw daterende gereconstrueerde landweer.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak