Landhuis

in buitengebied

Moergestel

Overzicht & faciliteiten

Kamers13 Badkamers2 Slaapkamers3 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen4 EnergielabelB

 • Sauna
 • Fitnessruimte
 • Kantoor/praktijk
 • Wijnkelder
 • Jacuzzi
 • Boomgaard
 • Vijver
 • Buitenkeuken
 • Speelkamer
 • Paardenwei
 • Domotica
 • Airconditioning
 • Spa
 • Buitendouche
 • Dierenweide

Galerij

Beschrijving

Met uitzicht op de Hondsberg en de Reusel staat dit prachtige landhuis in het rustige buitengebied op de grens Oisterwijk/ Moergestel met directe toegang tot het Oisterwijkse bossen en vennengebied.

Een prominente toegangspoort, een gracht en een bos aan de voorzijde geven een open karakter maar bieden voldoende privacy en veiligheid zonder hekwerken of hoge afscheidingen.

Wonen in het buitengebied en toch op loopafstand van het centrum, zonder uitzicht op naburige stallen of de geur daarvan. Ronduit een unieke locatie voor de natuurgenieter die houdt van rust en privacy.

Het landhuis staat op een perceel van 3.700m². Tevens wordt direct aangrenzend een weiland van 4.100m² aangeboden geschikt voor paarden, kleinvee of tuinuitbreiding. Voorts bestaat de optie tot verdere uitbreiding van de weilanden aan de achterzijde richting Hondsberg.

De gecultiveerde tuin met oprijlaan aan de voorzijde gaat aan de achterzijde over in een meer landelijk karakter waarbij de imposante natuurlijke vijver met een eiland een blikvanger is. Meer uit het directe zichtveld is de moestuin, tuinkas en kippenkooi geplaatst. De video geeft een goed beeld van de tuin rondom de woning en de uitzichten.

Het huis is gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen en bevindt zich in onberispelijke staat van onderhoud zodat het direct kan worden betrokken.

Bouwjaar: ca. 2009
Inhoud: ca. 1.580m³
Woonoppervlakte: 390m²
Overige inpandige ruimte: 45m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 27m²
Perceeloppervlakte: 3.700m² (met optioneel aankoop van een aangrenzend weiland van 4.100m²)
Aanvaarding: in onderling overleg

Kelder
Het hoofdgebouw is volledig onderkelderd. Deze kelder is zeer luxe afgewerkt zodat de diverse ruimten voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Indeling: gang, wijnkelder, hobbyruimte, twee kantoorruimtes en de technische ruimte.

Begane grond
Garage: dubbele garage + fietsenstalling met achteringang.

Wellness: royale wellnessruimte met sauna, whirlpool voor 2 personen, douche, toilet en technische ruimte.

Hoofdgebouw: hal, toilet, werkkamer/ kantoor, vernieuwde keuken met kook-/ spoeleiland, eetkamer, zitkamer.

Eerste verdieping
Overloop met vide, masterbedroom met badkamer en suite, inloop garderobekast, slaapkamer 1, slaapkamer 2, 2e badkamer, wasruimte met optie voor een 3e slaapkamer.

Tweede verdieping
Bergzolder met technische ruimte.

Buiten
Een verhoogd zonneterras, veranda met buitenkeuken, terrasverwarming en zon-/ wind screens.

Algemeen
– Warmtepomp voor verwarming en koeling van het gehele huis.
– C.v.-ketel voor de warmwatervoorziening.
– De masterbedroom is voorzien van een airco.
– De woning is voorzien van een domotica systeem en glasvezelaansluiting.
– De woning is voorzien van een centraal stofzuigsysteem.
– In de tuin is een beregeningsinstallatie aanwezig.
– Het landhuis is volledig geïsoleerd en voorzien van een groen energielabel B !!
– Perceel woning; kadastraal gemeente Oisterwijk, sectie K, nummer 745, groot 3.700 m2.
– Perceel weiland; kadastraal gemeente Oisterwijk, sectie K, nummer 1363, groot 4.100 m2.

In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.

Brochure

De brochure is binnenkort beschikbaar

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak