Zandoerle/Zandoerleseweg ong

Veldhoven

€ 660.000,- v.o.n.

Overzicht & faciliteiten

  Galerij

  Beschrijving

  Dit is dé kans om uw woondroom werkelijkheid te laten worden! Op een unieke locatie bieden wij drie magnifieke en ruime bouwkavels aan. De percelen variëren in grootte van bijna 1.300 m² tot ruim 2.650 m². Deze kavels zijn prachtig gelegen direct nabij de historische brink van Zandoerle, onder de lokale bevolking ook wel bekend als “Zandoers” (gemeente Veldhoven). Op deze bouwkavels mogen drie vrijstaande villa’s gerealiseerd worden, welke landschappelijk dienen te worden ingepast.

  Genieten van het gemoedelijke Brabantse leven en toch met alle primaire voorzieningen op korte afstand! Vanaf Zandoerle zijn het openbaar vervoer, de snelwegen, sportfaciliteiten en winkels slechts een steenworp verwijderd. Aan de oostzijde van Zandoerle liggen de prachtige Oerlese en Zandoerlese bossen, terwijl aan de zuidwestkant het betoverende bosgebied de Molenvelden ligt. Luxe wonen in een oase van rust en privacy en al uw exclusieve woonwensen realiseren? Hier is het mogelijk!

  Kavelpaspoort kavel 2:
  • Locatie: Zandoerle
  • Oppervlakte: 1.681 m²
  • Bestemming: Wonen
  • Bouwvlak hoofdgebouw: circa 190 m² (9,5 x 20 m¹)
  • Maximale goothoogte: 4,5 m¹
  • Maximale bouwhoogte: 10 m¹
  • Maximale oppervlakte bijgebouw: 150 m²
  • Maximale goothoogte bijgebouw: 3,2 m¹
  • Maximale hoogte bijgebouw: 4,5 m¹
  • Landschappelijke inpassing: Ja, zie bijgevoegde bestemmingsplaninformatie.
  • Aanvaarding: In overleg
  • Vraagprijs: € 660.000,- v.o.n.

  Het bouwplan:
  Er zijn drie bouwkavels beschikbaar welke het realiseren van drie vrijstaande droomvilla’s mogelijk maakt. Deze vrijstaande woningen dienen landschappelijk te worden ingepast. Alle informatie betreffende de kavels, het bouwvlak, vraagprijs en aanvaarding kunt u bij ons kantoor opvragen.

  Als koper dient u nog rekening te houden met het volgende:
  Vrij op naam:
  De genoemde kavelprijzen zijn ‘vrij op naam’. Dit betekent dat hierin zijn inbegrepen: de overdrachtskosten (notaris + overdrachtsbelasting/BTW) en de kadastrale splitsings- en registratiekosten.

  Sloopkosten:
  Voor de kavels 1 en 2 geldt dat de (laatste) nog aanwezige funderingen nog gesloopt dienen te worden. Hiervoor dient door de koper opdracht te worden gegeven. De kosten daarvan komen voor rekening van de koper. Offertes zijn aanwezig.

  Realisatie landschappelijke inpassing:
  Koper dient voor eigen rekening zorg te dragen voor de realisatie van de in het kader van het bestemmingsplan vastgestelde landschappelijke inpassing. Een en ander overeenkomstig de bijgevoegde ‘landschappelijke inrichtingsschets’ (zie ook bovenstaande afbeelding).

  Overige kosten waarmee u onder andere nog rekening dient te houden:
  Aansluitkosten nutsvoorzieningen, sonderingskosten, legeskosten (bouwvergunning), financieringskosten, advies- en architectenkosten.

  Brochure

  Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

  De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

  Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

  Stuur mij meer informatie of maak een afspraak