Makelaar woonboerderij

Bent u op zoek naar een woonboerderij in Amstelveen en omgeving? Of heeft u een dergelijke woning en wilt u deze juiste verkopen? Bij Statig Wonen bent u dan aan het juiste adres. We hebben namelijk makelaars in dienst die de markt in uw regio goed kennen en die er graag voor zorgen dat u straks perfect geholpen wordt. Bij Statig Wonen werken we in het hogere segment als het op aankoop en verkoop van huizen aankomt. We hebben een eigen concept ontworpen waarmee het makkelijker wordt om woonboerderijen, luxe villa’s en andere woningen te kopen of verkopen.

U wilt een woonboerderij kopen in Amstelveen?

U heeft uw oog laten vallen op de regio Amstelveen en wilt hier graag een mooie woonboerderij kopen? In deze regio zijn dit soort woningen zeker op de markt te vinden. Bij ons kunt u altijd komen kijken of we een dergelijke woning in het aanbod hebben. We geven u hier dan een weldaad aan informatie over. We werken niet alleen maar met een website waar u een paar foto’s en misschien een filmpje van de woning kunt vinden. Als u via ons een woonboerderij in Amstelveen wilt kopen, dan hebben wij een zeer luxe brochure die vol staat met foto’s en informatie over de woning. Daarbij hebben we ook een dronevideo en veel overige informatie, zodat u goed een keuze voor de woning kunt maken.

Wilt u een woonboerderij verkopen in Amstelveen?

U heeft jarenlang in een woonboerderij in Amstelveen gewoond maar vindt het nu de tijd om deze woning te verlaten en iets nieuws te zoeken? Dan raden wij u aan om hiervoor ook bij ons langs te komen. Wij zorgen er om te beginnen voor dat er een prachtige brochure wordt gemaakt. Dit is een hardcover brochure, volop kleurenfoto’s, die uw potentiele kopers zeker zal aanspreken. Daarbij maken we een drone video van uw woning en zorgen we voor een grote hoeveelheid overige promotie op de juiste plekken. Uiteraard staan we ook klaar om u op alle mogelijke manieren bij te staan bij de verkoop van uw woning.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338