Villa

Oud-Loosdrechtsedijk 99

Loosdrecht

€ 2.095.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Rooms5 Bathrooms2 Bedrooms3 Woonruimte1 Parking spaces6

 • Boothouse
 • Aanlegsteiger

Beschrijving

View this beautiful detached thatched villa. The perfect place for nature and water sports enthusiasts where you will have the holiday feeling every day.

The villa has 3 bedrooms, 1 bedroom on the ground floor with adjoining bathroom. Enjoy complete privacy in this idyllic setting. Relax on the terrace with a breathtaking view over “the creek”.

This house – built under architecture – is a unique opportunity to experience luxury and comfort in a beautiful setting.

If you are interested, please contact us for a viewing via 020-7871338 or loosdrecht@statigwonen.nl.

 • Well maintained detached thatched villa situated on a magnificent plot of 1,200 m² with 184 m² living space;
 • Spacious bedroom with private bathroom on the ground floor;
 • 2 bedrooms with private bathroom on the first floor, 1 with loggia;
 • Indoor garage, carport and spacious driveway for several cars;
 • Well-founded garden house with thatched roof;
 • Remote-controlled electric entrance gates;
 • Floating movable boat shed plus a hardwood jetty for a minimum of 3 boats;
 • Beautiful south-facing backyard on a waterway with direct access to the Loosdrechtse Plassen;
 • Excellent geographical location at 25 minutes by car from Amsterdam, Utrecht and Schiphol.For more information, please contact our broker Danielle Hartog on telephone number: 020 – 78 71 338.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak