TEFAF-arrangement

TEFAF Maastricht is een van de belangrijkste en grootste kunstbeurzen ter wereld. Dit jaar vierde de beurs haar 30-jarig bestaan. Het festival ontvangt jaarlijks ca. 100.000 kunstliefhebbers vanuit de hele wereld en staat bekend om haar exclusiviteit en hoge standaard van kwaliteit in kunstwerken.

Standhouders ondergaan een strenge selectieprocedure, waardoor authenticiteit van de kunstobjecten verzekerd is. Veel afgevaardigden van de grootste kunstmusea ter wereld komen naar het festival waaronder het Louvre (Parijs), Prado (Madrid), het Rijsmuseum (Amsterdam), Museum of Fine Arts (Boston).

Zoals u wellicht in ons Statig Wonen Magazine heeft kunnen lezen hebben wij met de hoofdsponsor van dit evenement, verzekeraar AXA Art, sinds vorig jaar een nauwe samenwerking. Hiervan hebben een aantal van onze relaties reeds kunnen profiteren.

Mede door deze samenwerking hebben wij onze opdrachtgevers en relaties een Statig Wonen/TEFAF-arrangement aangeboden. Dit omvatte een gratis entree op donderdag 16 maart, ontvangst in de AXA Art stand alsmede een rondleiding op de beurs met een gerenommeerde kunsthistoricus. Een fantastische opkomst op een voortreffelijk evenement.

Speciale dank gaat uit naar onze gastheer Paul Seip van AXA Art.