A.W. den Boerhof 11

Oudewater

€ 1.380.000,- v.o.n.

Overzicht & faciliteiten

Kamers5 Badkamers2 Slaapkamers3 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen0 EnergielabelA+++

  • Kantoor/praktijk
  • Lift
  • Dakterras
  • Airconditioning

Galerij

Beschrijving

Penthouse 11 is gelegen op de tweede verdieping
– Maisonnette (2 laags)
– Inclusief 21% btw, notaris-, overdrachtskosten en aansluitingskosten voor water, elektra en riolering. Dus geen extra kosten
– Exclusief keuken, badkamer en toilet inrichting.
– Inclusief 2 eigen royale parkeerplaatsen, fietsenstalling en berging in de afgesloten parkeerkelder
– Inclusief lift vanuit parkeergarage tot aan de voordeur
– geen bouwrente kosten
– per direct beschikbaar
– Professionele partijen met kennis van het gebouw zijn beschikbaar voor afbouw van het appartement

– Gelijkvloers 203m2 woonoppervlak
– Royaal terras op het zuiden inclusief zonwering en buitenverlichting
– Voorzien van screens
– Energielabel A+++
– Inclusief volledige warmtepomp installatie
– Inclusief vloerverwarming in gehele appartement
– inclusief muur- en plafondafwerking
– Inclusief aansluitpunten verlichting plafond en schakelmateriaal
– Inclusief binnendeuren
– Inclusief aansluitingen voor keuken, badkamer en toilet
– Inclusief waterontharder en regelbare hydrofoor (waterdruk)
– Servicekosten €562 per maand (vastgesteld voor 2024)

AANVULLENDE INFORMATIE m.b.t. kleinschalige villacomplex Residence Papenhoef

Duurzaam wonen in alle rust, luxe en comfort. Aan de rand van het oude Utrechtse stadje Oudewater staan twee identieke onder architectuur gebouwde villacomplexen in een landschapspark aan de Hollandse IJssel. Ieder complex bestaat uit 5 appartementen en een penthouse met twee etages. De prachtige appartementen variëren wat betreft indeling en grootte.

De villacomplexen hebben verspringende gevels, een variatie aan dakterrassen, dakkapellen en daken op de verschillende etages. De grote ramen zijn voorzien van zwarte stalen kozijnen. Het lichte zandkleurige metselwerk en de lichtgrijze natuurstenen gevelbekleding staan in mooi contrast met de donkergrijze keramische dakpannen. De prachtige waterpartij rondom de gebouwen creëert het gevoel van een slotgracht en de entree oogt als een bordes van landhuis.

Via de metershoge ruime hal kunt u de trap of de lift nemen naar de appartementen en het penthouse. De deuren van de lift zijn bronskleurig gespoten net als alle toegangsdeuren. Opvallend is het hoge afwerkingsniveau van de hal en de twee meterslange hanglampen van glas en metaal. In het hele complex is geen boutje of moertje te zien. De onderhoudsvrije stalen kozijnen hebben geen periodiek onderhoud nodig wat terug te zien is in de maandelijkse servicekosten.

De dakterrassen zijn voorzien van elektrische zonneschermen, de ramen hebben onopvallend weggewerkte screens. Iedere woning beschikt over een eigen warmtepomp en is aangesloten op de hydrofoorpomp (regelbare waterdruk) en de waterontharder.

De tuin is eigendom van alle bewoners samen en het onderhoud wordt gezamenlijk georganiseerd vanuit de VVE bijdrage. Het terrein is toegankelijk via een elektrische poort en beschikt over meerdere parkeerplaatsen buiten voor bezoekers. Onder ieder villacomplex is een ruime goed verlichte en beveiligde parkeergarage met twee ruime parkeerplaatsen en een berging per woning. Ook aan een fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes is gedacht. Vanuit de parkeergarage neemt u de lift of de trap naar de hal.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak