Villa

La Garde-Freinet

€ 3.450.000,–k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers13 Badkamers9 Slaapkamers10

  • Zwembad (buiten)
  • Fitnessruimte
  • Poolhouse
  • Tennisbaan
  • Dakterras
  • Pool
  • Airconditioning

Beschrijving

Schitterend 18e -eeuws gerestaureerd natuurstenen Mas vlak bij het dorp La Garde-Freinet met zijn
restaurants en boutiques.
La Garde-Freinet ligt in de gemeenschap “Golfe de Saint-Tropez”.

Grimaud is op 10 minuten afstand en Saint-Tropez en Sainte-Maxime op 20 à 25 minuten.

Het prachtige uitzicht en de authenticiteit van deze villa zijn uitzonderlijk.

Het huis is gebouwd op een terrein van 2,2 HA grond, op het zuiden gelegen, en heeft een goed onderhouden tuin met automatische
besproeiing en verschillende terrassen om te loungen en te entertainen.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak