Villa

La Garde-Freinet

€3.450.000,– k.k.

Overzicht & faciliteiten

Rooms13 Bathrooms9 Bedrooms10

  • Pool (indoor)
  • Gym
  • Poolhouse
  • Tenniscourt
  • Dakterras
  • Pool
  • Airconditioning

Beschrijving

Beautiful 18th century restored natural stone Mas near the village of La Garde-Freinet with its restaurants and boutiques.

La Garde-Freinet is located in the community of “Golfe de Saint-Tropez”.

Grimaud is 10 minutes away and Saint-Tropez and Sainte-Maxime are 20 to 25 minutes away.

The beautiful view and the authenticity of this villa are exceptional.
The house is built on an area of ​​2.2 HA of land, facing south, and has a well-kept garden with automatic irrigation and several terraces for lounging and entertaining.

 

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak